• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skupa slika!

Autor mondo.rs

Skupa, okupljeni oko trenera koji je priredio nezaboravnu sezonu i pomogao da klub ozbiljno zaradi u Evropi, čelnici Crvene zvezde sa zadovoljstvom su ovekovečili dogovor koji je dugo čekan i adekvatno plaćen.

Slika dana:

Trener Vladan Milojević potpisuje novi ugovor sa Crvenom zvezdom, dok iza njega - s leva na desno - stoje počasni predsednik Dragan Džajić, sportski direktor Mitar Mrkela, generalni direktor Zvezdan Terzić i aktuelni predsednik Svetozar Mijailović.

Svi nasmejani i raspoloženi, osim Mrkele koji se verovatno nešto zamislio u trenutku.

Ovaj lako uočljiv optimizam usledio je posle ne baš prijatnog perioda tokom kog su zvezdaši čitali o tome da će Milojević napustiti klub i prihvatiti finansijski "masne" ponude Olimpijakosa i AEK-a, odnosno da će klub morati da potraži novo rešenje posle sezone u kojoj je osvojena titula i srušena neprijatna serija ranih eliminacija iz evropskih kupova.

Svega 15-ak dana do isteka ugovora koji je potpisao prošlog leta, kada se rastao sa Panioniosom i vratio u srpski fudbal da bi vodio klub u kom je kratko igrao 90-ih godina, Milojević je se dogovorio sa kvartetom sa slike i potpisao se ispod novog ugovora važećeg do 2020. godine.

U danu kada su se javnosti pohvalili postignutim dogovorom, što slikom, što srdačnim izjavama, čelni ljudi šampiona Srbije za sezonu 2017/18 preskočili su razgovor o novcu, koji se u našem fudbalu (i sportu) još vodi kao "tabu tema".

O platama sportista, trenera i funkcionera ne govori se javno osim u posebnim okolnostima, pa će i u ovom slučaju neminovnost biti pozivanje na izvor iz kluba: 40.000 evra mesečno, 480.000 evra godišnje prema saznanjima "Sportskog žurnala" i "Večernjih novosti".

S obzirom na prihode i premije ostvarene plasmanom u šesnaestinu finala Lige Evrope sa ekipom sastavljenom letos mahom od igrača bez ugovora, može se reći da je Milojević dobio adekvatnu povišicu i podstrek da i u naredne dve sezone nastavi sa istim ili boljim rezultatima na staroj adresi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC