Starčević napušta Krupu!?

Zanimljiva izjava trenera Krupe Slobodana Starčevića poslije poraza od Borca u finalu Kupa Grada Banjaluka.

Starčević napušta Krupu!? Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

Da li su Krupa i Starčević stigli do kraja?

Ovakav epilog najavio je strateg premijerligaša iz Krupe na Vrbasu na konferenciji za novinare poslije finala Kupa Grada Banjaluka u kojem je njegova ekipa poražena od Borca rezultatom 0:2.

Na pitanje da li ćemo Slobodana Starčevića i dalje gledati na klupi Krupe on je odgovorio:

"Pomalo je već došlo do zasićenja. Trebamo sjesti svi zajedno i vidjeti šta dalje, ne samo kada je trener u pitanju, nego i igrački kadar. Nismo još obavili taj razgovor. Četiri i po godine dug je period, osim zasićenja, postoje i neke ponude, tako da ćemo što prije morati porazgovarati o svemu. Ovo je već sedmi poraz Krupe pod Starčevićem, što predstavlja svojevrsni alarm i kako trenutno stvari stoje bliže sam odlasku nego ostanku u Krupi“, rekao je Starčević.

On se potom osvrnuo i na činjenicu da je Krupa i dalje bez trofeja ove sezone, uprkos učešću u dva finala.

"Ovo je drugo finale koje smo izgubili ove sezone, nadam se da ćemo bar u sljedećei četvrtak osvojiti Kup RS. Sve snage su nam sada usmjerena na finale protiv Radnika", istakao je Starčević.

Mirando Petić i Slobodan Starčević Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

Krupa i Radnik za trofej u Kupu RS boriće se sljedećeg četvrtka u Prijedoru.

"Nama je ovo četvrto takmičenje, a poznato je da imamo skroman roster. Sada imamo šest povrijeđenih igrača, pokušavamo da ih osposobimo za četvrtak, gdje bi trebalo da imamo koliko-toliko iskusniju i konkurentniju ekipu. Da li ćemo uspjeti, zaista ne znam", istakao je Starčević.

Prema njegovim riječima, veliki udarac za Krupu bio je odlazak ponajboljih igrača, iako je klub zaradio na njihovim transferima.

"I poslije utakmice protiv Radnika u Krupi na Vrbasu, rekao sam da moramo da nadoknadimo igrače koje smo prodali tokom prelaznog perioda. Treba da vidimo kako da napravimo selekciju, jer moraćemo ozbiljnije da pristupimo operaciji 'opstanak u Premijer ligi BiH'. Dvije godine smo to radili kroz Ligu za prvaka, ali sada što prije moramo napraviti ekipu koja će biti konkurentna u bh. eliti sljedeće sezone", zaključio je Starčević.

Ostale vijesti