• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov set sezone i još jedan meč sa Nišikorijem!

Autor mondo.rs

Četvorostruki osvajač Rima sigurno je prošao i kroz treće kolo. U četvrtfinalu će igrati protiv rivala iz Japana, drugi put ovog meseca.

Novak Đoković hvata ritam!

U gradu gde je osvajao titule 2008, 2011, 2014. i 2015. godine, nekadašnji "Broj jedan" nagovestio je da je zaista na pravim putu da se uz stare saradnike vrati tamo gde je i bio. U vrh!

Odigravši najbolji set ove godine, Đoković je od početka meča protiv Španca Alberta Ramos Vinolasa postavio stvari na svoje mesto. Nizao je dobre poteze, podsetio na ONOG Novaka i u drugom setu dovršio posao.

Španac se trgnuo u završnici, "brejkom" izjednačio na 5:5, ali je naš teniser ostao pribran, uzvratio i završio meč za sat i po.

Đoković - Ramos Vinolas 6:1, 7:5

Novakov rival u četvrtfinalu biće Japanac Kei Nišikori, koji je pobedio Filipa Kolšrajbera 6:1 i 6:2. Njih dvojica sreli su se i početkom ovog meseca u Madridu, gde je Đoković trijumfovao u dva seta.

Ako takav epilog bude ponovljen i ako Srbin u 15. međusobnom meču pobedi Japanca i 13. put, u polufinalu će igrati protiv boljeg iz duela Rafael Nadal - Fabio Fonjini.

Sudeći prema viđenom ovog četvrtka, lako bi na "Foro Italiku" mogao da se ponovi duel srpskog i španskog tenisera, koji su se u finalima Rima sretali četiri puta i ostvarili po dve pobede.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC