• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Srce hoće, ali tijelo ne može

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Veliki kadrovski problemi za Borac uoči posljednjeg meča u Premijer ligi BiH ove sezone i gostovanja Slobode na Gradskom stadionu u Banjaluci (subota, 17 časova).

 Darko Vojvodić Borac Sloboda najava Srce hoće, ali tijelo ne može Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Posljednju takmičarsku utakmicu u sezoni, fudbaleri banjalučkog Borca u subotu će na svom Gradskom stadionu odigrati protiv tuzlanske Slobode.

Biće to meč bez rezultatskog značaja, jer su odavno obje ekipe obezbijedile opstanak u Premijer ligi BiH, tako da će oba trenera moći isprobati određene igrače koji su tokom prvenstva imali manju minutažu.

Htjeli ne htjeli, u Borcu će morati pružiti priliku brojnim "rezervistima", s obzirom da šef stručnog štaba Darko Vojvodić neće moći da računa na nekoliko prvotimaca.

Ali, kako je naglasio, cilj Banjalučana je da se pobjedom oproste od svojih navijača.

"Naša je obaveza da slavimo. To sam rekao i pred Vitez, i pred GOŠK, to kažem i sada. Bez obzira što smo ranije obezbijedili opstanak, želja nam je da pobjedom završimo prvenstvo. Čak i u finalu Kupa Grada igrali smo sa najjačom ekipom, tako da kalkulacija neće biti. Ovo je sve sa čime raspolažemo, ne znam koji igrači će biti spremni, ali ići ćemo da dobijemo tu utakmicu protiv Slobode", poručio je Vojvodić.

Nakon pobjede protiv Krupe i osvojenog trofeja u Kupu Grada u četvrtak, vremena za odmor nema puno, jer već u subotu od 17 časova na programu je novi meč, ovaj put za bodove protiv Slobode.

"Jako je teško nakon četvrtka igrati ponovo u subotu. Većina startera odigrala je bar 70 minuta protiv Krupe, ali daćemo sve od sebe da upišemo tri boda", dodao je Vojvodić.

Povreda Aleksandra Radulovića
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Uz od ranije povrijeđene Nemanju Trkulju, Luku Lučića, Sinišu i Stefana Dujakovića, u duelu sa Krupom povrede su zadobili Aleksandar Radulović, koji je dobio jak udarac u potkoljenicu, te Petar Ilić, koji je u finišu utakmice morao van terena zbog problema sa zadnjom ložom, tako da će Vojvodić imati mnogo problema pri sastavljanju ekipe za duel sa Tuzlacima.

Teren su prije vremena napustili i Nemanja Janičić i Bojan Burazor, tako da su i oni upitni za subotu, dok Mahir Karić i Bojan Puzigaća sigurno neće igrati zbog žutih kartona

"Ove povrede plod su nekvalitetnog rada u jednom određenom periodu. Zaista to moram reći. Sada, kada dođe zamor materijala, srce hoće, ali tijelo ne može. Stalno nas prate problemi sa povredama, tako da ćemo vidjeti ko će biti u stanju da igra protiv Slobode", naglasio je trener "crveno-plavih".

Uoči posljednjeg kola Sloboda je na trećoj poziciji Lige za opstanak sa 36 bodova, dok je Borac stepenicu niže za bodom manje, tako da će eventualnim trijumfom prestiži Tuzlake.

Duel na Gradskom stadionu sudiće Luka Bilbija iz Prijedora, a pomagaćemo su sunarodnik Sreten Udovičić, te Senad Ibrišimbegović iz Travnika.

LIGA ZA OPSTANAK - 10. KOLO:

Subota, 17 časova:

Mladost - Čelik
Vitez - GOŠK
Borac - Sloboda

TABELA: Mladost 42, GOŠK 42, Sloboda 36, Borac 35, Čelik 25, Vitez 15.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC