• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa turistički u Mostaru

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Fudbaleri iz Krupe na Vrbasu uveličaće proslavu titule šampiona BiH, Zrinjskog, dok će im u mislima biti meč finala Kupa Republike Srpske protiv bijeljinskog Radnika.

 Zrinjski Krupa 10. kolo Liga za prvaka BiH najava 2018 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sezonu u Premijer ligi BiH, fudbaleri Krupe okončaće na šestoj poziciji, a posljednji ligaški duel odigraće u nedjelju od 17 časova na stadionu "Pod Bijelim brijegom", gdje će uveličati slavlje Zrinjskog povodom osvajanja treće uzastopne titule u bh. eliti.

Put u Mostar, s obzirom da se ne radi o utakmici od takmičarskog značaja, Krupljani dočekuju rasterećeno.

Trener Slobodan Starčević, kojem bi ovo mogao biti posljednji meč u Premijer ligi BiH na klupi Krupe, odlučiće sa kojim sastavom da se suprotstavi kolegi Blažu Sliškoviću, s obzirom da nekoliko igrača kuburi sa povredama.

Takođe, tu je i meč finala Kupa Republike Srpske narednog četvrtka, kada će Krupa u Prijedoru protiv Radnika pokušati doći do prvog pehara u najstarijem takmičenju Srpske.

"Malo sam se šalio sa igračima, s obzirom da smo ove sezone već dva puta bili na proslavama, ali nismo dobili onu najsjajniju medalju. Sada idemo u Mostar, ne da dobijemo medalju, nego da učestvujemo u zasluženoj proslavi Zrinjskog", istakao je Starčević.

Uprkos što ih očekuje duel sa Mostarcima, sve misli usmjerene su im ka finalu Kupa Republike Srpske, gdje se nadaju da će konačno ove sezone podići trofej, nakon što su ga ispustili u Kupu BiH i Kupu Grada Banjaluka.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"U Mostar putujemo razmišljajući o narednom četvrtku i meču protiv Radnika. Potrebno je da analiziramo trenutnu situaciju, vidimo da li su se oporavili igrači koji nisu igrali protiv Borca, te utvrdimo kakvo je stanje sa novim povrijeđenim igračima, Stojanom Maksimovićem i Sašom Nikodijevićem. Vjerujem da ćemo uspjeti da sklopimo kvalitetan tim koji će uveličate slavlje Zrinjskog", poručio je strateg Krupe.

Uoči duela sa "plemićima", bilo je nejasno da li će Radosav Aleksić zbog crvenog kartona zarađenog u duelu sa Sarajevom pauzirati dvije ili tri utakmice. Ipak, on će imati pravo nastupa na stadionu "Pod Bijelim brijegom", nakon što je suspenzio odradio u revanš meču Kupa BiH i premijerligaškom duelu sa Radnikom prošlog vikenda.

Pravdu u Mostaru dijeliće sarajevski arbitar Admir Šehović, sa pomoćnicima Muamerom Čauševićem, takođe iz Sarajeva, te Daliborom Hrstićem iz Ljubuškog.

LIGA ZA PRVAKA BIH - 10. KOLO:

Subota:

Željezničar - Sarajevo (17.00)

Nedjelja:

Radnik - Široki Brijeg (17.00)
Zrinjski - Krupa

TABELA: Zrinjski 66, Željezničar 60, Sarajevo 56, Široki Brijeg 55, Radnik 44, Krupa 40.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC