• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Koljić bliže Standardu iz Liježa nego Krupi

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Dragomir Ilić je za naš portal demantovao informaciju da se Elvir Koljić vraća u klub, govorio je o Aleksandru Vukotiću, statusu Slobodana Starčevića koji ima ponudu iz Austrije i otkrio imena fudbalera koji bi mogli pojačati Krupu.

 MONDO: Koljić bliže Standardu iz Liježa nego Krupi Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Poljski mediji su objavili da Leh iz Poznanja neće iskorititi opciju da otkupi ugovor Elvira Koljića i da će ga nakon samo šest mjeseci od odlaska iz Krupe vratiti u redove premijerligaša iz kanjona Tijesno.

Na startu karijere u Poljskoj napdača nije poslužila sreća, budući da je u prvoj utakmici koju je počeo u prvih 11 doživio tešku povredu koljena zbog koje je propustio veći broj utakmica u Ekstraklasi.

Dragomir Ilić, "drugi" čovjek FK Krupa, je odbacio mogućnost da se Koljić vrati u bh. fudbal, ali i otkrio da postoji opcija da napadač karijeru nastavi u Belgiji.

"On se sigurno neće vraćati u BiH. Ima mogućnost da se preseli u Belgiju, konkretno u Standard iz Liježa, ili da ostane još šest mjeseci u Lehu. Još je otvorena situacija oko toga i ne mogu u ovome trenutku sa sigurnošću da kažem koja od ove dvije opcije će da se realizuje", rekao je Dragomir Ilić za MONDO.

/Borčeva "La Decima" u Kupu Grada! (FOTO, VIDEO)/

Slobodan Starčević, trener Krupe, je nakon poraza u Kupu Grada najavio povlačenje sa klupe.

Dragomir Ilić je naš portal potvrdio da je Aleksandar Vukotić obavio dodatne ljekarske preglede u Zagrebu, na zahtjev Beverna, koje je uspješno prošao i sigurno će se priključiti belgijskom klubu u transferu vrijednom 345.000 evra i potpisati trogodišnji ugovor

"Šef je to rekao vruće glave, pričaćemo sa njim nakon finala Kupa RS. Mislim da on ima neke ponude iz Austrije i sigurno da razmišlja o svemu. Tu je četiri i po godine i možda je došlo do zasićenja. Svake godine smo se sa njim dogovarali, tako ćemo i ove. Ukoliko njegova želja bude da malo odmori mi ćemo to ispoštovati, ali on će naravno dobiti ponudu da ostane u klubu na nekoj drugoj funkciji. Mi sa njim nemamo nikakav problem, napravili smo vrhunski rezultat, dva puta u nizu ušli u Ligu za prvaka, prodali tri igrača za nekih 800.000 evra i sa tim smo zadovoljni jer smo svjesni da smo mali klub."

/Starčević napušta Krupu!?/

Krupa će se u narednom prelaznom roku koncentrisati da sačuva svoje igrače kojima ističe ugovor.

"Kada je riječ o igračima koji bi mogli doći na tržištu smo za štopera, koji bi bio konkurentan sa Aleksićem i Makitanom, i veznog igrača. Razgovarali smo sa desetak momaka, ali nismo još ništa završili. Još zimus smo željeli dovesti Aleksandra Vojinovića iz Rudar Prijedora i sada smo opet obnovili interesovanje, takođe smo pričali sa Đorđem Crnomarkovićem iz Javora, Slavkom Brekalom iz Viteza, ali ništa još nije zvaršeno", zaključio je Dragomir Ilić u razgovoru za MONDO.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC