• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žurka na "Marakani", Zvezda proslavila titulu!

Autor mondo.rs

Nenad Milijaš podigao trofej namenjen prvaku Srbije uz ovacije pred više od 30 hiljada navijača na "Rajku Mitiću".

 Žurka na "Marakani", Zvezda proslavila titulu! Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ
Crvena zvezda je proslavila šampionsku titulu!

Pred duel protiv Voždovca u 20 časova, kojim se spušta zavesa na Superligu Sribje za sezonu 2017/18, više od 30.000 navijača došlo je na tribine "Rajka Mitića" kako bi sa svojim miljenicima proslavili titulu prvaka!

Crveno-beli su ubedljivo vratili trofej u vitrine svog stadiona, a šampionska proslava je počela u 19.00 časova kada su igrači koji su igrali ove sezone izlazili jedan po jedan na teren.

Svi su zaslužili ovacije, sem Luke Adžića, skandiralo se naročito Vladanu Milojeviću, Dušanu Anđelkoviću, Mičelu Donaldu, Milanu Borjanu, Filipu Stojkoviću, Vujadinu Saviću i kapitenu Nenadu Milijašu koji je i podigao pehar.

Šampionske trofeje, stalni i "prelazni", uručili su mu Dragiša Binić i direktor Superlige Vladimir Bulatović, a potom je počelo veliko slavlje na tribinama...


Navijanje je prvo poveo Filip Stojković, pa Vujadin Savić, a nakon toga su igrači otišlo podno severne tribine gde su sa najvatrenijim pristalicama proslavili 28. titulu prvaka, odnosno 29. kako piše na majicama u kojima su na teren izašli igrači Crvene zvezde (računaju i onu iz 1946. godine o čemu je bilo mnogo reči pred početak sezone).

"Presrećan sam što smo dočekali ovaj dan. Zbog ovoga smo se vratili presrećan sam, da dobijemo još ovu utakmicu i da proslavimo kako dolikuje", rekao je Stojković.

Marko Gobeljić, čiji je intervju za TV Arena Sport "prekinuo" Aleksandar Pešić skandiravši "Gobi ima jednu manu - najbolji je na Balkanu", dodao je da je "fenomenalan osećaj osvojiti šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom.

"Hvala navijačima što su došli, osećam se sjajno, ovo sam sanjao ceo život i ne mogu rečima da opišem kako se osećam", rekao je Gobeljić.


UŽIVO:

"Špalir" je spreman, očekuje se izlazak igrača...

Prvi na teren izašao je Dušan Anđelković koji je dobio gromoglasan aplauz navijača pošto se danas oprašta od Crvene zvezde. Polako sada izlaze i ostali igrači, posle Joveljića i Račića izašao je i Luka Adžić, ali je za razliku od drugih - bilo zvižduka.

Razlog toga je verovatno to što je odbio ponudu novog ugovora i najverovatnije će napustiti Crvenu zvezdu tokom sledećeg prelaznog roka.

"Jedan je Donald kapiten", skandiraju navijači Zvezde.

Skandiranje i Vujadinu Saviću, Milanu Borjanu, Filipu Stojkoviću...

Oko 30.000 navijača je na stadionu!

Uskoro opširnije...


Sama utakmica biće u drugom planu, jer nema rezultatski značaj, ali biće zanimljivo videti da li će se poslednji put u crveno-belom dresu naći Dušan Anđelković i Mičel Donald.

Za razliku od Milijaša koji se još "lomi", levi bek je odavno doneo konačnu odluku da mu je ovo poslednja sezona u karijeri.

Iako se nije naigrao pod komandom Vladana Milojevića (15 utakmica), očekuje se da mu Zvezdin trener ukaže zadovoljstvo da poslednji put istrči pred Delije i pokupi zaslužene ovacije za vreme provedeno u klubu i četiri osvojene titule.


"Bila mi je velika čast biti deo Crvene zvezde", rekao je Anđelković na ivici suza u oproštajnom intervjuu za klupski sajt.

intervju
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Slično je i sa prvim strancem kapitenom crveno-belih, kojem za nekoliko dana ističe ugovor, ali je klupsko rukovodstvo odlučilo da mu ne ponudi novi. Donald je tokom dve i po sezone dobrim igrama i odnosom prema obavezama prirastao za srca navijačima i sigurno mu rastanak neće lako pasti.

Iako će posle utakmice sa Voždovcem uslediti vatromet i proslava titule, sigurno pomenutoj dvojici neće biti lako da sakriju emocije.

HUMANITARNA AKCIJA PRE UTAKMICE

U saradnji sa Crvenim krstom, FK Crvena zvezda je organizovao akciju društveno-korisno-odgovornog rada.

"Ispred stadiona (kod zapadne i kod istočne tribine) će u subotu od 17.00 časova biti postavljeni punktovi na kojima će svi posetioci koji to žele moći da ostave svoju donaciju u vidu sredstava za higijenu (šampone, sapune, kupke, pelene, bebi kreme, vlažne maramice, paste za zube i četkice, deterdžente za sudove, praškove i omekšivače za veš i slično...)", navodi se na sajtu crveno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC