• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sjajna vest je da Nadal nije bio toliko bolji"

Autor mondo.rs

Novak Đoković će od naredne nedelje pasti "iza" 20. mesta na ATP listi, ali turnir u Rimu nam govori da će se brzo vratiti među sam "krem".

Novak Đoković ostao je bez plasmana u finale Rima, ali nije bez osmeha.

Najbolji srpski teniser pružio je odličan otpor Rafaelu Nadalu (7:6, 6:3) na njegovoj "omiljenoj" podlozi i potvrdio da se nalazi na putu povratka u staru formu, ali za tako nešto ipak je potrebno još malo vremena i - ovakvih: teških - mečeva.

UŽELELI SMO SE OVAKVOG TENISA, NOVAK "IMAO" RAFU!

Delovao je srpski as daleko energičnije na terenu centralnog terena u Rimu, nekim potezima je dizao publiku na noge, a bilo je i onog prepoznatljivog "besa" koji svi toliko volimo kod njega.

Kao recimo ovde...



I pored prvog polufinala posle dugo vremena, Novak Đoković će od naredne nedelje pasti "iza" 20. mesta na ATP listi, ali svi smatraju da bi sa ovakvim nivoom igre brzo mogao da se vrati u sam "krem" svetskog tenisa.

"Nije bila tako velika razlika između nas dvojice (njega i Nadala prim. aut.), što je odlična vest za mene. Onaj osvojeni taj-brejk je bio vetar u leđa za njega", rekao je Novak i dodao:

"Nisam imao mnogo predaha u poslednjem periodu, tako da sam zadovoljam kako sam igrao prethodnih dana. Nadam se da ću na Rolan Garosu nastaviti ovako. Nikada do sada nisam bio u ovakvoj situaciji, pomislio sam da mi neće biti toliko vremena da se vratim na prethodni nivo, ali očigledno nije bilo tako. Naučio sam lekciju".

Novak je istakao da sve negativne stvari pokušava da pretvori u pozitivne i da ih iskoristi u budućnosti, a ponovo je govorio o rasporedu koji mu nije bio naklonjen.


"Ne bih želeo da ispadne da se žalim da sam izgubio zbog poraza, ali kada završite meč u noć i prvi izađete na teren sledećeg dana - to ima efekta. Niko mi u dosadašnjoj karijeri nije prišao da me pita šta ja mislim da je najbolji raspored mečeva. Mislim da to nije fer i to ćemo raspraviti na narednom sastanku igrača", kazao je Đoković.

Rafael Nadal je ocenio da je imao dobar nastup u Rimu i da želi novu titulu u prestonici Italije, a imao je komentar i na igru Đokovića.

"Vratio se posle teške povrede i ponovo je na svom nivou, imao je odličan turnir. Igrao sam protiv jednog od najboljih tenisera u istoriji sporta, to je pravi izazov!", kazao je Rafael Nadal u razgovoru sa novinarima posle susreta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC