• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje: Kokoškov i Divac neće Dončića!

Autor mondo.rs

Sakramento i Finiks, prema izveštajima iz SAD, imaju druge planove za draft...

 Iznenađenje: Kokoškov i Divac neće Dončića! Izvor: MN PRESS

Luka Dončić večeras, verovatno, igra svoju poslednju utakmicu u Evroligi pred selidbu u NBA pošto će sa Real Madridom "napasti" trofej ovog takmičenja protiv Fenerbahčea.

Sa ili bez pehara, ali sigurno sa osvojenim priznanjem za najkorisnijeg igrača Evrolige, Luka Dončić će se krajem juna uputiti na NBA draft gde se očekuje da bude visoko kotiran, a do sada se činilo da će Finiks, koji je angažovao Igora Košokova - srpskog trenera s kojim je Dončić osvojio Evrobasket, sa prve pozicije na draftu birati baš Slovenca...

Ipak, sve su glasnije spekulacije iz Sjedinjinih Država da to tako neće biti!

ESPN prenosi da su Sansi zainteresovani čak i da trejduju "prvog pika" za već "izgrađenog" košarkaša, ali da tu opciju neće tako lako prepustiti...


"Otvoreni smo i za tu opciju, razmislićemo. Očigledno, znaćemo više kada se približimo draftu nego što sada znamo. Moramo da prođemo kroz intervjue sa igračima. Kada pogledate u NBA, postoji nekolio igrača za koje bismo trejdovali prvog pika. Biće to komplikovan mesec za nas", rekao je Rajan Mekdona.

"NBC" prenosi da su igrači na koje bi Finiks pristao da trejduje za Taunsa (koji je sve nezadovoljniji u Minesoti), Lenarda (nezadovoljan u San Antoniju) ili Dejvisa (Nju Orleans).

Izvor: MN Press/MONDO


Do sada se spekulisamo da bi Finiks birao Luku Dončića (bek, Real Madrid) ili Deandrea Ejtona (centar, Arizona), dok bi Sakramento - sve u zavisnosti koga Sansi odaberu - sa druge pozicije birao onog koji je preostao...

Ipak, sada i to dolazi u pitanje!

Kako prenosi portal "Basketball Insiders", Sakramento je mnogim timovima već saopštio da će "propustiti priliku" da sa druge pozicije bira talentovanog Luku Dončića, pošto im je potrebniji krilni igrač Majkl Porter Džunior ili centar Mohamed Bamba.

Vlade Divac - 3. 2. 1968.
Izvor: MN PRESS


Vlade Divac, kao generalni menadžer Kingsa, ne bi želeo da bira Dončića iz razloga što su lane već doveli Dearona Foksa koji igra na istoj poziciji kao Slovenac, a ranije se u medijima već spekulisalo da bi Dončić, ukoliko bi Sakramento odlučio da ga bira kao drugog pika, radije ostao u Evropi i nastavio da igra za Real Madrid.

Više ćemo znati 22. juna za kad je zakazan NBA draft u "Barklejs centru" u Bruklinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC