• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Donald rekao "zbogom" Zvezdi

Autor mondo.rs

Sada je definitivno, Holanđanin kao slobodan igrač napušta Crvenu zvezdu.

 I Donald rekao "zbogom" Zvezdi Izvor: MN PRESS

Bilo je izvesno već neko vreme, ali jučerašnja majica ispod dresa i današnja objava na Instagramu definitivno potvrđuju da Mičel Donald ovog leta napušta Crvenu zvezdu.

Prvi stranac kapiten u istoriji crveno-belih odigrao je u subotu protiv Voždovca (5:1) svoj poslednji meč za klub u koji je stigao 2015. godine iz ruske Mordovije, a svojim golovima, smirenošću, autoritetom i odnosom prema dresu "kupio" je navijače.

Osvojio je dve titule sa Crvenom zvezdom, a nakon što mu istekne ugovor 30. juna - potražiće novu sredinu...

"Želim da zahvalim svima za podršku i ljubav tokom ove tri godine. Dve titule, dva puta u timu godine, Liga Evrope, rekord za stranca sa najviše utakmica u dresu Zvezde i prvi STRANAC KAPITEN U ISTORIJI! Gubili smo i pobeđivali zajedno, plakali se i radovali, ali uvek smo se borili za naše boje i grb jer to je ono što radimo! Ja i moja familija želimo da se zahvalimo svima i nadamo se da će vrata biti otvorena za nas da se vratimo. Zvezda u srcu, poslednji pozdrav mojoj porodici, vidimo se!", napisao je Holanđanin na svom Instagramu.


Danas se od navijača Zvezde oprostio i Damijen le Talek, kome takođe ističe ugovor na kraju sezone, a oba igrača stigla su iz Mordovije u razmaku od šest meseci.

Mičel Donald će u decembru proslaviti 30. rođendan, a u karijeri je igrao u Ajaksu, Viljemu II, Rodi i Mordovji, a prethodnih meseci za njega su se interesovali pojedini klubovi iz Turske i Engleske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC