• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kamp Nou" u suzama ispraća Inijestu - ZAUVEK!

Autor mondo.rs

Barselonin "mađioničar" igra poslednji meč za klub i zbog toga je dobio aplauz i ovacije više od 90.000 navijača.

Oproštaj od Barselone, za pamćenje!

Legendarni vezista Andres Inijesta (34) ove večeri na "Kamp Nou" igra svoj poslednji meč u dresu Barselone protiv Real Sosijedada, a navijači koje je svih ovih godina uspevao da obraduje golovima i asistencijama - "napunili" su stadion u želji da ga propisno isprate u Japan.

Više od 90.000 ljudi na tribinama najvećeg španskog stadiona pozdravilo je ovacijama Inijestu uz fenomenalnu koreografiju na kojoj piše "Inijesta - ZAUVEK".

Pogledajte!


Ikona Barse je debitovao još 2002. godine za klub u kom je stigao iz male Fuentabilje 1996. godine, a tokom svih ovih godina odigrao je 674 meča za Blaugranu i samo je Ćavi Ernandez uspešniji od njega u tom segmentu.

Inijesta je sa Barsom osvojio čak devet titula u Primeri, šest Kupova, sedam Superkupova, četiri Lige šampiona, tri UEFA Superkupa i tri FIFA Svetska klupska prvenstva.


Ove večeri su na istom susretu tugovali i navijači Sosijedada pošto se oprašta i njihov kapiten Ćabi Prijeto, a nešto ranije su plakali i na "Vandi" gde je Tores odigrao posldnji meč za Atletiko Madrid pre selidbe u MLS ligu.

Majstori!



Inijesta je igrao sve do 82. minuta kada ga je zamenio Pako, što je bila samo nova prilika za sve navijače da ustanu sa svojim sedišta i da gromoglasnim aplauzom isprate legendu kluba. Inijesta nije uspeo da se upiše u strelce u poslednjem meču, ali to je učenio fudbaler koji je "direktna zamena".

Kutinjo, koji je zimus došao iz Liverpula u transferu vrednom preko 130 miliona evra, zatresao je mrežu Sosijedada u 57. minutu za 93. bod Barse ove sezone.

Sezona je završena, a sve rezultate, strelce i tabele poslednjeg kola pogledajte OVDE!


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC