• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nindža" bez Mundijala, pa konačno "zbogom"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Česta neslaganja sa selektorom Martinezom i činjenica da Belgija ima širok izbor kvalitetnih igrača na sredini terena, osnovni su razlozi izostanka Rominog veziste sa šireg spiska belgijske reprezentacije.

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martinez objavio je širi spisak igrača na koje računa za konačni spisak učesnika Svjetskog prvenstva u Rusiji, a na njemu nema veziste iz Rome Rađe Naingolana.

Iako je imao fantastičnu sezonu u dresu italijanske Rome, popularni "Nindža" neće biti u sastavu Belgije na Mundijalu narednog mjeseca.

Selektor Martinez je često imao problema u odnosima s Naingolanom, ali nakon poziva za martovsku prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije očekivanja su bila da će biti putnik u Rusiju.

Pored čestih neslaganja sa selektorom, Naingolan je na neki način i žrtva bogate ponude taneltovanih veznih igrača koje Martinez ima na raspolaganju.

SPISAK

golmani: Koen Kastels (Volfsburg), Tibo Kurtoa (Čelsi), Simon Minjole (Liverpul), Mats Sels (Anderleht);

odbrambeni igrači: Tobi Aldervejreld, Jan Vertongen (obojica Totenhem), Dedrik Bojata (Seltik), Loran Siman (Los Anđeles), Kristijan Kabasel (Votford), Vensan Kompani (Mančester siti), Džordan Lukaku (Lacio), Tomas Menije (Pari sen Žermen), Tomas Vermalen (Barselona);

igrači sredine terena: Janik Fereira Karasko (Dalijan), Kevin de Brujne (Mančester siti), Musa Dembele (Totenhem), Leander Dendonker (Anderleht), Maruan Felaini (Mančester junajted), Eden Azar (Čelsi), Torgan Azar (Borusija Menhengladbah), Adnan Januzaj (Sosijedad), Dris Mertens (Napoli), Juri Tilemans (Monako), Aksel Vitsel (Tjanđin), Naser Čadli (Vest Bromvič), ;

napadači: Miši Batšuaji (Borusija Dortmund), Kristijan Benteke (Kristal Palas), Romelu Lukaku (Mančester junajted).

Spisak će naknadno biti redukovan na 23 igrača koji će nastupiti na Mundijalu, koji će biti igran od 14. juna do 15. jula.

Kada je saznao da neće biti u timu za Rusiju, Naingolan je na svom Instagram profilu objavio da se definitivno povlači iz reprezentacije.

"Vrlo nerado, mojoj internacionalnoj karijeri došao je kraj. Uvijek sam davao sve od sebe kako bih na najbolji način reprezentovao svoju zemlju. Biti svoj može da iritira neke ljude… Od danas sam navijač broj jedan", poručio je Naingolan.

Belgija se nalazi u grupi "G" u kojoj su još i Panama, Tunis i Engleska.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC