• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Topić: Ima pomaka, rano za priču o Partizanu

Autor mondo.rs

"Napravili smo iskorak u pas igri i trčanju", kaže trener Zvezde posle pobede protiv Vršca.

 Topić: Ima pomaka, rano za priču o Partizanu Izvor: MN PRESS

Crvena zvzda mts odigrala je mirno, precizno i bez problema povela protiv Vršca u četvrtfinalnoj seriji.

Milenko Topić je sa igračima koristio pauzu da osveži ekipu i da je pripremi za plej-of, u koji je ušla uspešno. Trijumfom od 39 poena razlike.

"Važno je da smo započeli četvrtfinale pobedom. Bitan je način na koji smo došli do nje. Šta nije valjalo u prethodnom periodu, pokušali smo u toku pauze da to popravimo i mislim da smo deo toga uspeli da ispravimo. Mislim da smo u pas igri i trčanju napravili iskorak. Možda Vršac, uz dužno poštovanje, nije merilo. Raduje broj asistencija, timska igra i da smo u odbrani igrali jedan za drugog. Na kraju je to donelo razliku", izjavio je Zvezdin trener na konferenciji za novinare.

Revanš je zakazan za sredu.



"Vršac je bio oslabljen, nije im igrao prvi plejmejker. Pored svih problema, zadesio ih je i taj maler. Mi smo iskoristili ono što posedujemo u timu. Raspodelili smo minutažu za sve ono što nam predstoji. Bez lažne skromnosti, idemo u Vršac da pobedimo. Uz ovakav pristup, zalaganje i pritisak na lopti mislim da to možemo da ostvarimo. Treba da zadržimo ovakav pristup i da tretiramo Vršac kao ozbiljnu ekipu. Odmorićemo se malo, a onda uraditi još jedan ozbiljan trening pred putovanje u Vršac".

Zvezda je došla na pobedu od plasman u plej-of, u kojem bi mogla da se sastane sa Partizanom, koji u utorak počinje seriju protiv Mega Bemaxa.

"Naše planove ne menja potencijalni susret sa Partizanom u polufinalu. Ukoliko budemo igrali sa njima, igraćemo. Ne razmišljamo o njima. Gledamo sebe i da popravimo svoju igru i naše stanje u kom smo bili. Želimo da podignemo formu igrača koji su kuburili sa njom, da fizički podignemo stanje igrača kroz treninge...", dodao je Topić.

Komentarišući opšti utisak svog tima u ponedeljak, šef struke crveno-belih kaže da vidi određene pomake u odnosu na težak period.

"Pričali smo ranije da smo psihički poljuljani i da nam je to bila kočnica. Fizički smo bili prisutni, ali glavom ne. Radimo na tome i mislim da ima pomaka. Već sledeća utakmica će pokazati kakvi smo, a pogotovo potencijalno polufinale ma ko god nam bio tamo rival".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC