• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal izabrao novog menadžera - jednoglasno!

Autor mondo.rs

Promocija će biti zakazana i održana do kraja nedelje.

Arsenal je odabrao trenera sa kojim će posle više od 20 godina započeti novu eru.

To će biti Unai Emeri (46)!

Prema informacijama engleskih medija, rukovodstvo kluba je u potrazi za naslednikom Arsena Vengera jednoglasno zaključilo da je pravi izbor španski trener, koji je nedavno osvojio titulu sa Pari Sen Žermenom, a prethodno je i tri puta trijumfovao u Ligi Evrope sa Seviljom.

Na dan kada je u Parizu promovisan Tomas Tuhel, Emeri je u Londonu "izbačen" u prvi plan i čini se da bi trebalo da se dogodi veliki obrt, pa da on ne postane menadžer Arsenala.

Danima unazad prvi favorit je bio nekadašnji vezista "tobdžija" Mikel Arteta, ali su čelnici engleskog kluba očigledno zaključili da će ih na pravi put izvesti (vratiti?) nekadašnji trener Almerije, Valensije i Spartaka iz Moskve.

Emeri je protekle dve godine bio trener Parižana, gde je osvojio titulu, dva Liga kupa i dva Kupa Francuske, ali su mu na teret ipak stavljani neuspesi u nokaut fazi Lige šampiona, u kojoj je njegov tim ispadao u dvomečima protiv Barselone i Reala.

Podjednako važno za Špančev neslavni rastanak sa PSŽ-om bilo je i to što nije uspeo da "zavlada" svlačionicom, u koju je prošlog leta stigao Nejmar, pa su u toku sezone na teren iznošene i razmirice među igračima, poput svađe Brazilca sa Edinsonom Kavanijem oko toga ko će da izvede penal.

U Arsenalu bi trebalo da ima mirniju situaciju, ali i manju pozornicu, jer će "tobdžije" sledeće sezone ponovo igrati u Ligi Evrope.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC