• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mandžo, dolazi nam Sergej...

Autor mondo.rs

U Juventusu se spremaju za velike promjene narednog ljeta.

Šampion Italije Juventus označio je srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića (23) kao prioritet u ljetnjem prelaznom roku!

S obzirom na to da niko u Torinu ne računa da će jeftino dobiti traženog vezistu, veliki transfer pokušaće da ostvare novcem od prodaje Aleksa Sandra (27) i Marija Mandžukića (32).

Kako pišu italijanski listovi "Tutosport" i "Korijere delo Sport", trener Masimilijano Alegri obavestio je klupske čelnike da je Sergej njegova velika želja i da je spreman da se odrekne Sandra i Mandžukića zbog srpskog asa.

U ponedjeljak se u Italiji pojavila vijest da je Alegri ušao u pregovore sa klubom o nastavku saradnje, što je realnija opcija nakon vijesti o tome da se Arsenal odlučio za bivšeg trenera PSŽ-a, Unaija Emerija.

U Juventusu cijene Sandra na oko 50 miliona evra, za Mandžukića postoji veliko interesovanje u Engleskoj, Njemačkoj i Kini i njihovim transferima "Stara dama" bi obezbijedila potrebnih između 80 i 100 miliona za Milinković-Savića.

Lacio je voljan da pusti Sergeja, ali je predsjednik kluba Klaudio Lotito poznat kao tvrd pregovarač i pokušaće da izvuče što veće obeštećenje za igrača, posebno jer se interesuju još Mančester Junajted, Real Madrid, Čelsi i Pari Sen Žermen.

Juventus je blizu da pojača vezni red angažovanjem uskoro slobodnog igrača, Emrea Džana iz Liverpula, ali mu je potreban još jedan - Sergej Milinković-Savić.

Ukoliko se ovaj transfer dogodi, rođena braća Sergej i Vanja Milinković-Savić poslije dugo vremena naći će se u istom gradu, ali u različitim klubovima. Dve godine mlađi, Vanja, od ranije brani za Torino.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC