• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin pik za štopera - Španac, Krespo!

Autor mondo.rs

Crveno-beli pokušavaju da angažuju iskusnog defanziva koji je prethodne dve sezone igrao za PAOK.

Odlazak Damijena Le Taleka biće veliki udarac za Crvenu zvezdu, ukoliko ne stigne adekvatna zamena. Zato na stadionu Rajko Mitić rade punom parom, a jedan od kandidata je Hose Anhel Krespo, saznaje MONDO.


Reč je o iskusnom, 31-godišnjem, Špancu koji je prethodne dve sezone nastupao za PAOK. Imao je zavidnu minutažu, a ugovor mu traje još godinu dana, pa je pitanje hoće li ga grčki klub pustiti i po kojim uslovima.

Nadaju se u Zvezdi da bi prodajom nekog od važnijih igrača šampionskog tima - čitaj Aleksandra Pešića - mogli da zarade dovoljno da se odvoji i za ponudu koja bi zadovoljila crno-bele iz Soluna.

Krespo je ponikao u Sevilji, za koju je uz partije za B tim upisao i 25 nastupa u najjačoj postavi. Posle pozajmice Rasingu iz Santandera, 2010. godine preselio se u Italiju, gde je igrao za Padovu, Bolonju i Veronu. Godinu dana proveo je u Kordobi, a potom je u sezoni 2015/16. bio član Aston Vile, ali je odigrao samo jedan premijerligaški meč. Usledila je pozajmica Rajo Valjekanu, pa transfer u PAOK leta 2016.

Podsetimo, Le Taleku je istekao ugovor sa crveno-belima i on se porukom na društvenim mrežama već oprostio od kluba, iako bi ga Zvezda rado zadržala. Francuz je dobio ponudu, ali je odlučio da krene u potragu za boljim uslovima. Njegovim odlaskom, od klasičnih štopera u timu su ostali Vujadin Savić, Srđan Babić i Abraham Frimpong, koji se međutim dovodi u vezu sa transferom u Ferencvaroš. Tu je i mladi Strahinja Eraković, koji bi naredne sezone mogao da počne da skuplja minute na seniorskoj sceni kroz superligaške i kup duele.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC