• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povreda Sija pokvarila crno-belu egzibiciju

Autor mondo.rs

Partizan bez poteškoća pobedio Megu i poveo 1:0 u četvrtfinalnoj plej-of seriji. Bolan pad Bandže Sija u 35. minutu. Bogdan Bogdanović na tribinama.

 Partizan - Mega 97:68 Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Ekipa Partizana postarala se da u četvrtfinalu plej-ofa Superlige posle prvih utakmica ne bude "brejka".

Poput Crvene zvezde, potencijalnog rivala u polufinalu, kao i FMP Železnika, crno-beli su do vođstva od 1:0 stigli sigurnom igrom u većem delu meča i na kraju velikom razlikom.

Partizan - Mega 97:68 (22:20, 22:14, 20:17, 23:17)!

Crno-belima je to četvrta pobeda nad timom Dejana Milojevića iz četiri zvanična meča ove sezone. Sve četiri slavio je dvocifrenom razlikom, što Megi ne ostavlja mnogo nade pred revanš susret, zakazan za četvrtak od 18.00 u dvorani "Mega fektori".

Izvor: MN PRESS


Sjajno Partizanovo veče pokvario je žestok pad Bandže Sija u 35. minutu, kada je prilikom zakucavanja nogama zakačio Gogu Bitadzea, što je uticalo da se u vazduhu prevrne i nekontrolisano dočeka na parket gornjim delom leđa.

Francuz je posle minut-dva uspeo da se pridigne i sam izađe sa terena, ali su TV kamere nešto kasnije "uhvatile" medicinsku ekipu kako trkom odlazi u pravcu svlačionice...

Meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" gledao je i nekadašnji bek crno-belih Bogdan Bogdanović, sada član Sakramento Kingsa, koji je baš u tim trenucima dobio vest da je izabran u drugu idealnu petorku NBA debitanata.

Bogdanović je na stolicama pored aut-linije sedeo u društvu Saše Pavlovića, dok su u loži bili potencijalni sportski direktor Nikola Lončar i njegovi saigrači iz "generacije 1992" Mlađan Šilobad, Zoran Stevanović, Vlada Dragutinović i Ivo Nakić.

Izvor: MN PRESS


Partizan je furiozno počeo meč, vođstvom od 16:4, ali je Mega brzo izjednačila na 16:16 i nagovestila neizvesnu utakmicu.

Međutim, domaćin krajem prve i početkom druge četvrtine pravi seriju od 13:0, odlazi na 33:20, a u prva dva minuta treće deonice, naletom od 12:0, povećava prednost na 56:34.

U tom trenutku je pitanje pobednika bilo rešeno, ali izabranici Nenada Čanka se nisu opustili i razlika je konstantno iznosila 20 ili više poena.

Prelaznu ocenu kod gostiju, koji su rano ostali bez kapitena Ognjena Čarapića, zbog povrede skočnog zgloba, zaslužili su samo Goga Bitadze i Ognjen Jaramaz, a od ostalih je nešto bolji bio Luka Ašćerić.

PARTIZAN: Vilijams-Gos 14 (8as, 3izg), Von 8 (5sk, 4as), Si 4 (6sk, 2as, 3izg), Jovanović, Marinković 15, Veličković 13 (6sk, 4as), Pecarski 4, Andrić 11, Čakarević 1 (2sk, 2as, 2ukr), Brajma 7 (4izg), Gagić 16, Šalić 4 (4sk, 2ukr).

MEGA: Mušidi 3 (3sk, 2as, 3izg), Marjanović 5 (4izg), Ašćerić 14 (3sk, 3as), Čarapić 2, Jaramaz 14, Bitadze 17 (šut za dva 6/6, 6sk, 2as, 3ukr, 2izg, 2blk), Lazić 3 (4sk, 4as), Koprivica 4, Samardžiski 2, Mišković 4 (2sk, 2as, 2izg), Cerovina, Fundić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC