• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medojević neće u Zvezdu?

Autor mondo.rs

Na forumu navijača Vojvodine pojavila se poruka bivšeg kapitena u kojoj navodi da mu je prioritet ostanak u inostranstvu.

 Slobodan Medojević FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Pojedini mediji praktično su već promovisali Slobodana Medojevića u novog fudbalera Crvene zvezde, međutim, čini se da bivši kapiten Vojvodine i nije baš tako blizu transfera u redove srpskog šampiona.

Na forumu navijača Vojvodine pojavila se poruka za koju se tvrdi da ju je napisao 27-godišnji defanzivni vezista, trenutno član nemaćkog Darmštata, a koja deluje autentično. U njoj, Medojević tvrdi da mu je prioritet ostanak u inostranstvu, kao i da bi se u slučaju povratka u Srbiju opredelio za svoj nekadašnji klub.


"Svi moji dalji planovi vezani su za inostranstvo. Povratak u Srbiju i Zvezdu nije opcija za mene, uprkos svemu što se pisalo po medijima. Kroz neko vreme u budućnosti, ako me naravno budu želeli, nadam se da ću se vratiti u svoj klub da uradim nešto što nisam uspeo pre nego što sam otišao u inostranstvo, a to je da osvojim titulu... Veliki pozdrav za sve navijače i do nekog sledećeg viđenja", piše u poruci.

Medojević je ponikao u Vojvodini, a iz Novog Sada je otišao januara 2012. u Volfsburg. Tamo se zadržao do leta 2014, kada je prešao u Ajntraht Frankfurt, iz kojeg je zimus kao slobodan igrač stigao u Darmštat.

Za nemačkog drugoligaša je odigrao 12 utakmica, a ugovor mu važi još godinu dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC