• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Argentina u velikom problemu: Romero ne ide na SP!

Autor mondo.rs

Prvi golman "gaučosa" moraće da propusti predstojeći Mundijal.

Veliki peh zadesio je Argentince na manje od mesec dana do početka Svetskog prvenstva u Rusiji - dugogodišnji prvi golman "gaučosa", Serhio Romero, povredio je koleno tokom treninga u utorak i moraće da propusti Mundijal!

Ovu tužnu vest saopštio je FS Argentine, kao i to da je u reprezentaciju odmah pozvan Nahuel Guzman, čuvar mreže meksičkog Tigresa, koji je prethodno bio na širem spisku, ali potom nije prošao skraćivanje na 23 imena.

Odsustvo golmana Mančester junajteda biće veliki problem za selektora Horhea Sampaolija, pošto je Romero već godinama nezamenjiv kada je u pitanju nacionalni tim. Gol Argentine čuvao je 83 puta i bio prvi izbor na Mundijalima u Južnoj Africi 2010. i Brazilu 2014. godine.

Uz iznenada pozvanog Guzmana, Sampaoli na raspolaganju ima Vilija Grizmana (Čelsi) i Franka Armanija (River Plejt), ali iako su sva trojica prešli tridesetu, nemaju mnogo iskustva kada je u pitanju branjenje za Argentinu.

Grizman ima 36 godina i samo dva nastupa za nacionalni tim, Guzman 32 i šest utakmica za "gaučose", a Armani 31 i još nije debitovao!

Videćemo ko će se nametnuti za "jedinicu" u Rusiji, gde će Argentina igrati u grupi protiv Islanda, Nigerije i Hrvatske. Prilika za uigravanje nema mnogo, jer su "gaučosi" za sada ugovorili samo jednu proveru pred odlazak na Mundijal, 29. maja protiv Haitija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC