• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napoli spremio milione, Anćeloti do 2021!

Autor mondo.rs

Slavni trener je stigao u Napulj, dogovorio svoju godišnju platu i predstavio čelnicima koje igrače hoće da dovede. Ova imena su "procurela" u javnost dok se predsednik kluba oprostio od Sarija.

Posle nekoliko nedelja pregovora, trofejni trener Karlo Anćeloti (58) i predstavnici Napolija postigli su dogovor da nastave zajedno.

Dvostruki šampion Evrope kao igrač i trostruki kao trener stigao je u Napulj i na trosatnom sastanku do kraja primakao svoje uslove ponudi domaćina.

Prema pisanju italijanskih medija ("Gazete delo Sport"), Anćeloti će godišnje zarađivati 6,5 miliona evra i potpisaće ugovor na "dve plus jednu" godinu. Istovremeno "La Republika" piše da će njegova osnovna zarada biti pet miliona evra po sezoni, uz bonuse.

Takođe, na "Čizmi" uveliko navode i imena igrača koje Anćeloti želi da vidi u svom novom timu.

Pre svih, vezista Milana Suso označen je kao najveća "meta" i Napoli će navodno biti spreman da ga plati 38 miliona evra. Uz njega, Anćeloti bi voleo da dovede i Artura Vidala iz Bajerna, kao i golmana Bajer Leverkuzena, Bernda Lenoa, kao zamenu za Pepea Reine, koji je ne bez kontroverzi otišao u Milan.

Takođe, po medijima se "provlače" i imena centarfora Reala Karima Benzeme i defanzivca Čelsija Davida Luiza, kao takođe velike želje nekadašnjeg šefa stručnog štaba Parme (1996-98), Juventusa (1999-2001), Milana (2001-09), Čelsija (2009-11), Pari Sen Žermena (2011-13), Reala (2013-15) i Bajerna (2016-17).   

Zvanična potvrda Anćelotijevog dolaska u Napulj usledila je u sredu oko 19.30 časova, čime je postalo definitivno da će čuveni stručnjak opet raditi u Seriji A. Prvi put posle devet godina.


De Laurentis: Mauricio, bravo i hvala

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis zvanično je poslao poruku zahvalnosti dosadašnjem treneru, Mauriciju Sariju, sa kojim je sarađivao od 2015. godine.

"Zahvaljujem Mauriciju Sariju na njegovoj posvećenosti Napoliju, koja nam je omogućila da gradu i navijačima širom sveta pružimo prestiž i emocije, kreirajući fudbal kome su se divili svi. Bravo Mauricio", napisao je De Laurentis na svom Twitter profilu. 



Gde će Sari nastaviti karijeru? U ovom trenutku za njega su navodno zainteresovani Zenit (posle odlaska Manćinija u reprezentaciju) i Čelsi (uoči najavljene smene Antonija Kontea). Naravno, opcija je i da uzme godinu odmora.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC