• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Milovanoviću pozlilo u Surdulici

Autor mondo.rs

Trener Mladosti teško je podneo poraz od Partizana u Kupu.

 VIDEO: Milovanoviću pozlilo u Surdulici Izvor: Instagram/@mondoportal/screenshot
Izvor: Instagram/@mondoportal/screenshot

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović, koji je prošle sezone izborio prvi izlazak ovog kluba u Evropu, a ove prvi plasman u finale Kupa, teško je podneo preokret i poraz od Partizana u Surdulici.

Ovaj 48-godišnji Čačanin ne samo da nije bio u stanju da govori pred kamerama TV Arena sport, za razliku od kolege Miroslava Đukića koji je imao zanimljiv dijalog sa voditeljkom, već je propustio i dodelu medalja!

/Đukić: 9. juna analiza krvi, 11. juna prozivka/

Na snimku koji je zabeležio naš reporter iz Surdulice Vladimir Sukdolak možete videti kako Milovanović odbija poziv organizatora da se pridruži ekipi na podijumu i, pritom, gestikulira rukom prema grudima.



Kada je teskoba nestala, Milovanović se pojavio na konferenciji za medije i rekao...

"Što se tiče ambijenta, bio je izvanredan u Surdulici. Svaka čast Partizanu, čestitam mu na osvajanju Kupa. Dobra utakmica u jakom ritmu, gde smo tražili poziciju ka napred iz polukontre i kontre, tako smo i poveli. Znali smo odakle nam preti najveća opasnost od Partizana, kretanje njihovih igrača bez lopte je veoma teško zaustaviti. Mi smo to u dobroj meri uspevali, nažalost primili smo dva gola iz prekida", rekao je on.

Milovanović je dodao da je njegovoj ekipi pala koncentracija kod drugog primljenog gola, kada je Saša Zdjelar bio strelac.

"Prvi je bio izvanredan gol Jankovića preko zida, a drugi gol pad koncentracije mog igrača. Zđelar je ove sezone dao tri, četiri gola iz prekida, vežbali smo to i obraćali pažnju i gledali, međutim bio je pad koncentracije. Posle toga Partizan je imao dve, tri šanse kada smo se mi otvorili i izašli sa dva špica. U nadoknadi smo mogli čak i da izjednačimo. Izvanredan ambijent, zahvalan sam navijačima Mladosti, oduševljen sam kako su nas bodrili", naveo je Milovanović.

Pogledajte foto-galeriju iz Surdulice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC