• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić jasan: 9. analiza krvi, 11. prozivka!

Autor mondo.rs

"Zašto bih pričao sa bilo kim o ostanku u Partizanu?", začudio se Miroslav Đukić posle osvajanja Kupa Srbije.

 Đukić jasan: 9. analiza krvi, 11. prozivka! Izvor: MN PRESS

Miroslav Đukić osvojio je 23. maja prvi trofej u karijeri, a 11. juna prozvaće ekipu na početku priprema za novu sezonu!

"Zašto bih pričao s nekim o ostanku u Partizanu, imam ugovor još godinu dana?", rekao je trener crno-belih posle trijumfa u Kupu.

Praktično od revanš meča šesnaestine finala Lige Evrope sa Viktorijom, sa manje ili više intenziteta u skladu sa posrtanjima u Superligi, u Humskoj i oko nje govori se o Đukićevoj smeni. Kako se njegova prva sezona od povratka u Partizan bližila kraju tako je to postajala češća tema, a lista potencijalnih naslednika duža i duža…

"Od trećeg kola je to trajalo. Nije bilo lako sve to istrpeti, ali smo to učinili muški, stoički. Svi smo bili u tome, stručni štab, igrači. Završili smo sezonu vrhunski“.

Na konstataciju o tome da nije imao, a nema ni sada, otvorenu podršku čelnika kluba rekao je...

"Nemam ja tu sreću, ne pripadam nikome. Pripadam svojim igračima i svom stručnom štabu. Niti sam čovek uprave, niti nešto harizmatičan među navijačima. Ja radim svoj posao najbolje što znam i umem i tako ću nastaviti".

Da ne blefira, moglo je da se zaključi iz sledeće izjave...

"Napravili smo plan priprema, 9. su analize krvi, a 11. juna prozivka", rekao je Đukić, nakon što je njegov tim preokretom u finalu pobedio Mladost iz Lučana i odbranio jedan od dva trofeja iz prošle sezone.

"Ambijent je bio predivan. Mladost je odličan i dostojanstven protivnik. Čestitam mojoj ekipi. Vrhunska sezona, Evropa vrhunska, Kup vrhunski... U Superligi smo podbacili. Moj prvi trofej i zaista sam srećan, ali pre svega zbog momaka, jer oni znaju koliko je bila teška sezona i koliko su kritika pretrpeli", rekao je Đukić i dodao:

"Trofej posvećujem svima, od igrača od kuvarice Nade…" 


Fudbaler sa najviše takmičarskih minuta u sezoni 2017/18, štoper Nemanja R. Miletić, istakao je da će cilj u narednoj sezoni biti: "dupla kruna".

"Srećan sam, ovo mi je prvi trofej u karijeri, veoma bitan. Nadam se da je i prvi u nizu, a da će sledeće godine biti dupla kruna. Ušli smo u istoriju sa tri vezana trofeja u Kupu. Sada idemo na pauzu, pa se za 15 dana ponovo okupljamo. Ostaje žal zbog prvenstva, ali trofej je trofej", rekao je Nemanja Miletić.

"Mnogo mi je drago, presrećan sam. Očekivao sam tešku utakmicu, znali smo da će Mladost igrati zgusnuto. Sve ćemo učiniti da se plasiramo u Ligu Evrope", rekao je starter Đorđe Ivanović, koji je zimus stigao iz Spartaka, a potom dobio i bivšeg saigrača za prvo pojačanje pred sezonu 2018/19.

"Bila je dobra sezona. Dobio sam priliku da igram u Evropi, da osvojim trofej. Ne znam da li mi je poslednja utakmica u Partizanu, imam ugovor i više ću znati posle razgovora sa čelnicima kluba", rekao je Leandre Tavamba.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC