• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Izdigli se "iz pepela" i osvojili trofej

Autor mondo.rs

Čelnici crno-belih čestitali igračima, stručnom štabu i navijačima "het-trik" u Kupu Srbije.

 PARTIZAN: Izdigli se "iz pepela" i osvojili trofej Izvor: MN PRESS

FK Partizan trijumfom je stavio tačku na sezonu 2017/18.

U poslednjoj utakmici takmičarske godine, protiv Mladosti iz Lučana, klub iz Humske prvi put je u svojoj istoriji triput zaredom osvojio Kup i nasmejan otišao na pauzu.

U loži stadiona Radnika u Surdulici, predsednik Partizana Milorad Vučelić u razgovoru za TV Partizan čestitao je igračima i stručnom štabu.

"Kup je veliki trofej, Partizan ga uzima treći put zaredom i to dovoljno govori o njegovoj vrednosti. Veoma sam srećan i zadovoljan. Ovo je kraj naporne, komplikovane i teške sezone, sa mnogo uspeha u Evropi. Od dve domaće titule odbranili smo Kup. Šampionat nismo, ali sad nije vreme da se priča o tome. Partizan je dominirao u Kupu, igrao sjajno i velikoj kolekciji trofeja pridružio još jedan trofej. Hvala svim navijačima Partizana, svima koji su nas bodrili i imali poverenja, nastavićemo sa osvajanjem trofeja".

Potredsednik kluba Vladimir Vuletić govorio je o teškoćama kroz koje su crno-beli prošli.

"Peti trofej od kada sam u klubu. Titula, Kup, 'dupla kruna', pa Kup. Sledeća je, dakle, titula i dobre stvari ne treba menjati... Šalu na stranu, Partizan se izdigao kao feniks iz pepela iz vrlo teške situacije, sezone koja će po svemu sudeći nositi drugačiji epitet 'istorijske'. Partizan ima snagu, dobre ljude, kvalitetnu upravu i sve koji vole Partizan i kojima je u ovaj klub u srcu. I neće dozvoliti da se na bilo koji način poklekne - tu smo i ne damo Partizan".

Generalni direktor osvajača Kupa Miloš Vazura napravio je kratak osvrt na urađeno od prošlog leta.

"Kad pogledamo prošlu godinu i početak sezone - prelazni rok, dobra prodaja, uzimanje duple krune, a posle toga igranje Evrope i na kraju osvajanje Kupa, koji ostaje kod nas u vitrinama... Presrećni smo, nemamo šta da kažemo momcima, već samo da čestitamo i igračima i stručnom štabu. Idemo da slavimo".

Sportski direktor Ilica Iliev nazvao je trijumf "istorijskim".

"Nikad u istoriji Kup nije osvojen tri puta zaredom. Čestitam igračima, oni su najzaslužniji, kao i upravi, navijačima, svi zajedno smo došli do ovoga i idemo dalje", poruka je Ilieva.

...
Izvor: Youtube/Danas Conference Center

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC