Ekskluzivni naslovi u ponudi m:tel IPTV-ja

Autor:

Najnovije Mtel TV preporuke za narednih sedam dana.

Ekskluzivni naslovi u ponudi m:tel IPTV-ja Foto: m:tel

U nedjelju 27.5.2018. godine u 20.00 časova budite uz kanal CINEMAX i pogledajte film “Računovođa”.

Dobitnik Oskara, Ben Aflek tumači ulogu Kristijana Vulfa, matematičkog genija koji ima više afiniteta za brojeve nego za ljude. Pod paravanom male računovodstvene firme, on radi kao računovođa za neke od najopasnijih kriminalnih organizacija na svijetu. Kada Uprava za sprečavanje pranja novca, koju vodi Rej King (Dž.K. Simons), počne da se zanima za Kristijana, on prihvati legalnog klijenta – vrhunsku robotičku kompaniju čija službenica računovodstva je otkrila nedosljednosti koje se mjere milionima dolara. Ali, dok Kristijan razotkriva prevaru i približava se istini, raste i broj ubijenih.

Kanal HBO ekskluzivno donosi film “Bjekstvo iz njujorškog zatvora: Priča o Džojs Mičel”, koji je na programu u ponedjeljak 28. maja u 01.00 čas iza ponoći i prava jeposlastica za gledaoce koji vole sjajne filmove u kasnim noćnim i jutarnjim satima.

Inspirisan istinitom pričom koja je privukla pažnju cijele nacije, ovaj film govori o radnici zatvora koja je pomogla dvojici osuđenika da pobjegnu. Džojs Mičel (Penelopi En Miler), udata majka troje djece, upoznaje osuđene ubice, Ričarda Meta i Dejvida Sveta, radeći kao krojačica u kazneno-popravnoj ustanovi Klinton u Njujorku. Ričard i Dejvid momentalno izaberu Džojs kao savršenog piona za njihov plan bjekstva. Polaskana njihovom pažnjom, Džojs dozvoli da je izmanipulišu i zavedu ova dvojica zatvorenika i ona ubrzo prihvati da im pomogne u bjekstvu. Zaslepljena fantazijom da su dvojica muškaraca zaljubljena u nju, Džojs pristane na njihovu ideju da ubiju njenog muža i svi zajedno pobjegnu u Meksiko...

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV. A uz kupljeni Tesla TV na poklon dobijate i LCD fiksni držač.

Kevin Spejsi predvodi izuzetnu glumačku ekipu u filmu “Prebrojavanje”, izuzetno zabavnom filmu koji skida veo s naslovnih strana kako bi istražio ljudsku dramu oko najkontroverznijih predsjedničkih izbora u američkoj istoriji. Kanal HBO 2, 31.maja u 17,00 časova.

Kevin Spejsi, Bob Balaban glavne su zvijezde filma Džeja Rouča o događajima koji su uslijedili za najkontroverznijim izborima u SAD. Najviše državno tijelo se optužuje za pljačku, a sudbina slobodnog svijeta visi o tankom koncu. Kada prvo brojanje u Floridi ne donosi nikome prevagu, donosi se odluka da se glasovi prebroje još jednom. Ali to je jako kontroverzna odluka, zbog koje su mnogi glasači pomislili da je došlo do krađe glasova. Slučaj će otići i na Vrhovni sud, i dok se suđenje odvija, harizmatični republikanac iz Teksasa Džems Bejker (Tom Vilkinson) pokušava da pridobije podršku javnosti za ponovno prebrojavanje. Ali demokrate neće tek tako da puste stvari da teku, jer bivši šef personala Al Gora, Ron Klajn (Spejsi) umije da se suprotstavi opasnim igračima. Dok se ova dva suparnička giganta sukobljavaju po pitanju mjesta predsjednika, u njima istovremeno raste poštovanje spram ovog drugog.

Kanal CINEMAX završava sa emitovanjem kultne trilogije filma “Kum”. “Kum 3”, na programu je 31. maja u 20.00 časova.

U posljednjem nastavku trilogije „Kum“, ostarjeli don Majkl Korleone (Al Paćino) pokušava da legalizuje porodični mafijaški posao i povuče se iz nasilnog svijeta podzemlja, ali u tome ga stalno sprečavaju ambicije mlađih. Dok pokušava da postigne finansijski dogovor s Vatikanom, Majkl mora da se izbori sa spletkama gladnijeg gangstera koji želi da poremeti postojeći mafijaški poredak, kao i sa ljubavnom aferom svog mladog štićenika i svoje kćerke.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba

Tagovi:

Ostale vijesti