• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Okupili se Crnogorci pred meč sa "zmajevima"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Na prvom okupljanju, selektoru Ljubiši Tumbakoviću javilo se 17 igrača.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore okupila se u četvrtak u Podgorici, gdje je počela pripreme za prijateljske duele protiv selekcija Bosne i Hercegovine i Slovenije, koji su na programu 28. maja i 2. juna. Na prvom okupljanju, selektoru Ljubiši Tumbakoviću javilo se 17 igrača, prenijela je agencija "Anadolija".

POVEZANE VIJESTI

Prvi trening "sokolovi" su danas obavili na trening kampu Fudbalskog saveza Crne Gore. Zbog povreda, Crna Gora će biti oslabljena neigranjem čak devetorice igrača koji su bili na širem spisku selektora Tumbakovića.

Na okupljanje se nisu pojavili i neće konkurisati za mečeve sa BiH i Slovenijom kapiten Stevan Jovetić, Stefan Savić, Nikola Vukčević, Mladen Božović, Emrah Klimenta, Marko Bakić, Aleksandar Šćekić, Marko Ivanić i Vukan Savićević.

Reprezentativnim treninzima u petak će se pridružiti Adam Marušić i Nebojša Kosović, dolazak Marka Simića očekuje se u subotu, dok će se Vladimir Jovović ekipi pridružiti u Sarajevu, dan uoči utakmice.

Golman reprezentacije Crne Gore Danijel Petković, novinarima je kazao da očekuje dvije teške utakmice, posebno protiv selekcije BiH.

"Dobar test. Sigurno da su i BiH i Slovenija dobre ekipe, očekujemo izuzetno dvije teške utakmice. Posebno iz razloga što smo mnogo promijenjeni u sastavu, jer se sa prvobitnog spiska nije moglo odazvati nekih desetak igrača. U BiH ćemo imati veoma tvrdu utakmicu, ali očekujem da svaki igrač koji je pozvan da će dati svoj maksimum i da ćemo izvući najbolji mogući rezultat po nas", kazao je Petković.

On se osvrnuo i na najavljeni oproštaj trojice reprezentativaca BiH na utakmici protiv Crne Gore.

"Prijateljske utakmice sigurno jesu ispraćene, ali ne u tolikoj mjeri. Ipak, sigurno će napraviti neki sprektakl za ispraćaj, u Bosni vole fudbal i sigurno će doći u velikom broju", kazao je Petković.

Crnogorski fudbaleri treniraće u Podgorici do nedjelje, kada će otputovati za Sarajevo. Meč u Zenici igraće se u ponedjeljak u 18 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC