• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emeri doneo spisak pojačanja: U Arsenalu želi...

Autor mondo.rs

Engleski mediji otkrili su kako izgleda lista želja novog menadžera "tobdžija".

Španski stručnjak Unai Emeri stigao je u Arsenal, impresionirao rukovodstvo na sastanku i potpisao ugovor kojim je zvanično postao naslednik Arsena Vengera.

Nova era na "Emiratima" već je počela, a engleski mediji saznali su koje je igrače Emeri označio kao "mete" u predstojećem prelaznom roku.

Prema pisanju "Skaj sportsa", Arsenal najviše želi vezistu Rome, Lorenca Pelegrinija (21), koji u svom ugovoru ima klauzulu prema kojoj će moći da ode sa "Olimpika" za 30 miliona evra.

Takođe, poznato je i da Emeri hoće da u London dovede i Žan Mikel Serija (26), vezistu Nice u čijem ugovoru nema "izlazne klauzule", ali postoji njegov dogovor sa rukovodstvom francuskog kluba da ode ako neko za njega ponudi 40 miliona evra.

Osim njih dvojice, kao želja "tobdžija" i pre Emerijevog dolaska istaknuto je i ime štopera Borusije Dortmunda, Sokratisa Papastatopulosa (29). Dolaskom iskusnog Grka, u Arsenalovu svlačionicu uselio bi se još jedan bivši igrač "milionera", posle Pjera Emerika Obamejanga i Henrika Mkitarjana.

Izuzev ova tri igrača, u vezu sa londonskim klubom dovodi se još fudbalera, pa "Telegraf" piše da će Arsenal za 40 miliona evra možda dovesti i defanzivca Frajburga, Čalara Sojundžua (22), a više detalja o tom poslu biće poznato u naredne dve nedelje, s obzirom na to da su za traženog turskog internacionalca stigle i druge ponude u klub.

Takođe, sve se glasnije pominje i ime defanzivnog veziste Sevilje Stivena Nzonzija (29), koji je sa Emerijem sarađivao i u Andaluziji, a ima i iskustvo nastupa u Premijer ligi, jer je od 2012. do 2015. bio član Stouka.

Emeri je obećao atraktivan fudbal i prema njegovom mišljenju ovi igrači bili bi "temelj" novog Arsenala. Brzo će biti poznato koliko od navedenih želja će mu biti ostvareno.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC