• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baš ga pretera: Dva puta priveden za šest sati

Autor mondo.rs

Bivši rumunski teniser Ilie Nastase dva puta je sproveden u policijsku stanicu u istom danu

Ilie Nastase se previše opustio pod stare dane. Stroga kazna koju mu je ITF izrekao prošlog leta, a zbog koje ne sme da obavlja bilo kakvu zvaničnu funkciju u tenisu niti prisustvuje turnirima do 2021. godine, kao da ga nije "naučila pameti".

On je nastavio da pravi incidente. Policija u Bukureštu privela ga je dva puta u istom danu zbog saobraćajnih prekršaja.

Najpre jer je vozio automobil pod dejstvom alkohola i odbio da uradi alko test, a potom zbog toga što je vozio skuter bez dozvole.

"Pošto je bio vidno alkoholisan, traženo je da uradi alko test čemu se opirao i vređao policajce", navela je policija koja je rano jutros privela Nastasea i otvorila istragu protiv njega, a potom ga pustila na slobodu.

Šest sati kasnije, policija je ponovo zaustavila 71-godišnjeg Nastasea, pošto je na skuteru prošao kroz crveno svetlo. On je, pri tom, skuter vozio bez dozvole koja mu je oduzeta nakon prvog prekršaja.

Nastase, nekadašnji najbolji teniser sveta, priznao je da je pio pivo, ali je tvrdio da ga je policija maltretirala i bacila na zemlju prilikom prvog privođenja.

Tokom drugog provođenja, Nastase je snimljen kako ismeva policajce i kako ih optužuje da se ponašaju kao "iz doba komunizma".

Nastase je ranije rasistički vređao teniserku Serenu Vilijams, ali se izvinio, uz ocenu da su mediji "preuveličali" događaj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC