• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan provocira Vilu: "Stari su i umorni!"

Autor mondo.rs

Srpski menadžer odlučio da nešto "provokativnijim" nastupom na konferenciji za medije isprovocira igrače i navijače Aston Vile. Na društvenim mrežama besne fanovi tima iz Birmingema...

Slaviša Jokanović važi za trenera koji oprezno govori i retko kada daje "bombastične" izjave, ali pred meč sezone protiv Aston Vile - odlučio je da "zaoštri" jezik!


Srpski menadžer je na konferenciji za medije pred finale plej-ofa Čempionšipa na Vembliju (26. maj, 18.00) otvoreno govorio o svom rivalu za ulazak u elitni rang engleskog fudbala uz poruku zbog koje su "poludeli" navijači Aston Vile.

"Iskreno, oni su stara i umorna ekipa", neočekivano je "bocnuo" rivala Jokanović prenosi "BirminghamLive"

"Pokazaće sigurno neke slabosti zbog toga... Ne razmišljam mnogo o tome, ali imam igrače koji imaju 17-18 godina, oni imaju više onih od 37-38 godina. Pričamo o Teriju, Sesenjonu, velikim i važnim igračima. Ipak, na kraju iskustvo nije krucijalno, ovo nije tenis nego fudbal, a ja verujem u svoj tim", dodao je Srbin.

Jedan od najiskusnijih svakako je i Džon Teri koji je u igračkim danima čak i igrao sa Jokanovićem, a u Aston Vili će ostati ukoliko tim izbori Premijer ligu.


"Stiv Brus zna kako da zaštiti svoju defanzivnu linuju, ali mi znamo kako da ih nateramo da budu pod pritiskom i da iz toga prave greške. Jedan od njih će biti i Teri, koji je odigrao mnogo mečeva na Vembliju, ali ćemo ga napasti sa mlađim i snažnijim igračima i nadati se da će napraviti grešku", naveo je Slaviša Jokanović.

Navijači Aston Vile nisu bili oduševljeni rečnikom srpskog menadžera na konferenciji za medije i smatraju da će to biti ekstra motivacija njihovim ljubimcima.

Posebno je to izraženo na društvenim mrežama...



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC