• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bambi" Tošić: Dobili smo koliko smo zaslužili!

Autor mondo.rs

Vezni fudbaler Partizana posle osvojenog Kupa Srbije sumirao rezultate crno-belih u završenoj sezoni.

 Zoran-Tosic-Partizan-sezona. Izvor: MN PRESS

Partizan je pobedom protiv Mladosti iz Lučana (2:1) u finalu Kupa Srbije završio turbulentnu sezonu, u kojoj se ostvario uspehe u Evropi i masovnijem domaćem takmičenju, ali je podbacio u Superligi Srbije, u kojoj je prilično bodovno zaostao za "večitim" rivalom.

Iskuni Zoran Tošić po završetku sezone sumirao je rezultate crno-belih.

"Možemo da budemo zadovoljni, nema razloga za suprotno, a posebno kada sezonu završiš osvojenim trofejom. Na odmor idem radostan. Generalno, utisci su pozitivni", počeo je vezni fudbaler "parnog valjka"

 Kao najpozitivnije momente iz sezone izdvojio je: "Utakmice u Evropi su bile specifične. Odigrali smo ih dosta dobro za neše uslove, a posbno u odnosu na neka prethodna izdanja proteklih godina. To su momenti koji su bili najradosniji, uz osvajanje Kupa".

Najveća razočaranja?

"Poraz u derbiju koji je odlučio prvaka i ispadanje u Ligi Evrope. Očekivali smo da možemo da napravimo još jedan korak, ali nismo uspeli", izdvojio je Tošić.

Partizan je posebno tokom prolećnog dela sezone imao velike uspone i padove u igri.

"Imali smo podave koji su nas koštali titule. Da ih nismo imali bili bismo do samog kraja u igri. Saglasan sam da nismo celu sezonu odigrali vrhunski. Jako je teško nizati pobede, mnoge ekipe igraju dobar fudbal i svi se trude da pobede. Nekada ti sreća okrene leđa, nekada ne zaslužiš da pobediš. Koliko smo zaslužili, toliko smo i dobili u ovoj sezoni", ocenio je Tošić.

Brojne povrede omele su Tošića da bude na vrhunskom nivou tokom cele sezone.

"Nikada u karijeri mi se nije desilo da toliko vremena provedem van terena. Generalno sam zadovoljan onim što sam pružio dok sam igrao. Kako god da okrenem, ovo je moja najuspešnija sezona po broju datih golova. Mislim da sam dosta doprineo timu, ali naravno da sam želeo više i ubeđen sam da bih uspeo u tome da nisam imao te sitne povrede."

Partizan pripreme za novu sezonu počinje 9. juna, a popularni "Bambi" kao iz topa poručuje: "Jedva čekam! Imam ugovor na tri godine. Idem na odmor 20 dana da opustim glavu i vidimo se 9. juna", podvukao je Zoran Tošić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC