• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Proleće iz snova za Nemanju Radonjića

Autor mondo.rs

Mladi fudbaler Crvene zvezde je u naletu...

 Proleće iz snova za Nemanju Radonjića Izvor: MN PRESS

Nekada najveći talenat srpskog fudbala konačno je počeo da pokazuje da je s pravom imao taj epitet dok je igrao u mlađim kategorijama. Iza Nemanje Radonjića je odlična sezone, a posebno je "eksplodirao" tokom proleća.

Potvrda toga je izbor za najboljeg igrača Superlige tokom aprila i maja u tradicionalnoj anketi Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" i emisije "Total Soccer" koju uređuje kolumnista MONDA, Nebojša Petrović.

Sportski novinari srpskih redakcija 22-godišnjem levom krilu Crvene zvezde dali su 58 glasova, čime je ubedljivo zauzeo prvo mesto. Na drugom je njegov saigrač Aleksandar Pešić sa 27, na trećem Siniša Babić iz Radničkog, a slede Danilo Pantić (Partizan, 15), Đorđe Ivanović (Partizan, 12), Andrija Luković (Voždovac, 10)...

Radonjić je od sedam utakmica plej-ofa igrao u šest i čak pet puta bio strelac. Tako je na sjajan način završio sezonu u kojoj je došao do svoje prve titule, a kao kruna stigao je poziv u reprezentaciju Srbije. Trenutno je na širem spisku, ali se veruje da će obezbediti i vizu za predstojeći Mundijal u Rusiji.

Dobre partije, naravno, nisu promakle inostranim klubovima koji su već uveliko u redu za potpis brzonogog fudbalera. Podsetimo, Zvezda je zimus odbila ponudu Štutgarta, ali je još jedan bundesligaš zainteresovan za Nemanju Radonjića. Reč je o Hofenhajmu, koji je navodno spreman da plati 5.000.000 evra.

Pored Nemaca, u svojim redovima žele da ga vide i Italijani, pa tamošnji mediji kao najuporniju da ga dovede, pominju Đenovu.

Crveno-beli su, zasad, pri stavu da ne prodaju nosioce igre pre kraja kvalifikacija, a potom će - u zavisnosti od ishoda istih - razmatrati ponude.

Svoje mišljenje o Radonjiću i njegovom napretku nedavno je u intervjuu za MONDO izneo pomoćnik Vladana Milojevića u stručnom štabu Zvezde - Milan Kosanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC