• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Heroj iz drugog plana - Geret Bejl

Autor mondo.rs

Iako je počeo kao rezerva, Velšanin je odigrao fantastično u finalu Lige šampiona i - uz golmana Liverpula - najzaslužniji je za treći uzastopni trofej Reala.

Ušao je u 61. minutu, a 122 sekunde kasnije postigao jedan od najlepših pogodaka u finalima Lige šampiona. I ne samo to. Geret Bejl je postao jedini igrač ikada u finalima elitnog takmičenja koji je ušao kao rezerva i dva puta se upisao u strelce.

Dosta mu je kod drugog gola pomogao golman Liverpula, Loris Karius, ali ono što je učinio u svom prvom kontaktu sa loptom, dugo će se prepričavati!

"Makazice" Gereta Bejla donele su Real Madridu 2:1 protiv Liverpula i neophodnu injekciju samopouzdanja posle brzog izjednačenja "Redsa", kada je Sadio Mane u 55. minutu anulirao prednost stečenu pogotkom Karima Benzeme u 51.

Posle gola, Velšanin je imao još nekoliko sjajnih poteza. Odisao je sigurnošću i samouverenošću, a to je potvrdio "bombom" u 83. minutu. Jeste lopta išla pravo u Liverpulovog golmana, ali ove večeri očajni Nemac nije uspeo da ju je uhvati. "Plomila" mu je prste i po treći put završila iza njegovih leđa, za konačnih: Real Madrid - Liverpul 3:1.

Za treću uzatopnu titulu evropskog prvaka, a ukupno 13. u istoriji "kraljevskog kluba".

Mnogo puta ove sezone Geret Bejl se nalazio na udaru i španskih medija i Realovih navijača. Mnogi misle da će na leto promeniti klub, međutim, vrlo je moguće da mu je večerašnja partija donela ne samo ostanak u Madridu, već i poboljšanje ugovora. Ako ne u Realu, onda sigurno tamo gde odluči da pređe...

Spektakularne "makazice" bile su njegov prvi gol u Ligi šampiona još od 26. septembra 2017. i duela grupne faze protiv Borusije Dortmund, a prvi u eliminacionoj fazi još od finala 2014. protiv Atletiko Madrida.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC