• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vembli pevao Mitroviću i Jokanova jasna poruka

Autor mondo.rs

Srbi u prvom planu nakon plasmana Fulama u Premijer ligu.

Stresna dva sata za Slavišu Jokanovića, a posebno poslednjih dvadsetak minuta tokom kojih je njegova mlada ekipa morala da se brani sa igračem manje zbog isključenja Odoija...

I preživeli su!

Fulam je poslednji učesnik Premijer lige za sezonu 2018/19, a Jokanović je posle meča rekao da  je njegova ekipa zasluženo to ostvarila, nakon što je pobedila Aston Vilu u finalu plej-ofa na londonskom Vembliju.


"Ovo je veoma važno za nas, zaslužili smo. Ova ekipa je pokazala mnogo važnih stvari. Nije lako igrati na Vembliju, pod tolikim pritiskom, sa mnogo mladih igrača, neki su i 18-godišnjaci, ali pokazali smo karakter i želju za uspehom", rekao je Jokanović.

Fulam je igrao dobro u prvom poluvremenu, a dobro se branio u drugom, a Jokanović je rekao da se povratak u Premijer ligu nije dogodio samo danas, već da su iza toga godine napornog rada i dobrih igara.

"Nismo se mučili u drugom poluvremenu, nego u poslednje tri godine. Nije lako doći dovde, pokušavati da igraš na način na koji si igrao poslednjih godina. Ali pokazali smo da smo takvim stilom jedan od najboljih timova u Čempionšipu. Pokazali smo i da možemo da budemo čvrsti, organizovani i da se zajedno borimo da ne primimo gol", naveo je srpski trener.


Šta naredne sezone?

"Znam šta je tačno ispred nas. Premijer liga je najbolja i najkompetetivnija liga na svetu i moramo biti lukavi i pokazati ambicije premijerligaškog tima", rekao je Slaviša Jokanović i kroz "redove" poručio vlasniku Sadiku Kanu da uloži novac tokom prelaznog roka.

Jedan od onih koji bi morali da ostanu u klubu jeste Aleksandar Mitrović.

Srpski napadač je ponovo dao sve od sebe, posle meča je rekao da "od umora ne oseća noge", a tokom ove polusezone na "Kotidžu" bio je strelac 12 golova, najviše od svih igrača Fulama u istom periodu...

Zbog toga je postao i ljubimac navijača Fulama koji su mu na "Vembliju" pevali pesmu "Mitro's on fire" tako je prisvojivši od Vila Griga i navijača Vigana, Severne Irske...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC