• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo, ako nije do novca, do čega je?

Autor mondo.rs

"Ja ne pričam mnogo, ali kad kažem - kažem mnogo", poručuje Ronaldo koji je nagovestio odlazak iz Reala. Navodi da novac nije problem...

Odmah nakon finala Lige šampiona "hladan tuš" za navijače Real Madrida.

Kristijano Ronaldo je na terenu "Olimpijskog stadiona" u Kijevu novinarima o Realu pričao u perfektu uz poruku "bilo je lepo", čime je zabrinuo navijače koji su njegove reči protumačili kao oproštaj od kluba.

Slavni Portugalac osvojio je peti trofej Lige šampiona sa "kraljevskim klubom" i ponovo pažnju javnosti usmerio na sebe - iako je u finalu bio daleko od svog nivoa.

/TITULA, PA ŠOK - RONALDO SE OPROSTIO OD REALA?/

Arogantnost ili ne?

"Liga šampiona bi trebalo da promeni ime u CR7 Liga šampiona...", uz osmeh je rekao Ronaldo. "Osvajao sam je pet puta i ponovo sam najbolji strelac i ne mogu da budem tužan. Moja budućnost? Sada ću uživati u ovom trofeju, a u narednih nekoliko dana ću dati odgovore navijačima, koji su bili na mojoj strani. Bilo je lepo igrati u Madridu".

Svi svetski mediji brzo su preneli njegovu izjavu, čak su o njoj govorili i saigrači (Ramos: "Ronaldo mora da objasni svoje reči") i trener (Zidan: "Ronaldo mora da ostane u Realu"), a u miks-zoni Portugalac je priznao da možda nije vreme i mesto za to što je kazao.

"Možda su neke moje reči istrgnute iz konteksta, a možda nije ni trebalo da kažem ono na terenu. Nisam verovao da će moje reči odjeknuti tako snažno. Radije ne bih dužio priču, već uživao u tome što smo opet na vrhu Evrope. Srećan sam, znam da smo najbolji u najjačem takmičenju i da lične situacije nisu važne. Imaću priliku da govorim kasnije", rekao je Ronaldo.

Međutim, nije se završilo samo na ovome...

"Nije bio idealan trenutak da kažem šta mi je na duši, ali pošto će se nešto desiti, red je da budem pošten. Ja ne pričam mnogo, ali kad kažem - kažem mnogo. Nije možda bilo vreme, međutim, ne žalim, jer ako si pošten - nekada i držiš jezik za zubima, ali ponekad izgubiš kontrolu. Mislim da sam bio jasan, govorim ono što vidim... Mogu vam reći i da sam pričao sa menadžerom, tako da ovo nije bilo baš vruće glave", rekao je Ronaldo i poentirao:

"Problemi nisu od juče i ne tiču se novca, a ne mogu se novcem ni rešiti".

U čemu je onda problem sa Ronaldom u Realu?


Da li je ovo bio još jedan pokušaj da dobije povećanje plate (ima ugovor do 2021. godine i izlaznu klauzulu na milijardu evra), da li je "odovoljio" u Real Madridu i traži novi izazov u karijeri ili je ovo bila poruka predsedniku kluba da je potrebno da dovede SKUPOCENA pojačanja tokom narednog prelaznog roka.

Dugo se priča o Nejmaru u Realu, pa je možda ovo baš bio Ronaldov pokušaj da natera klub da "razbije kasu" kako bi Real nastavio svoju dominaciju na svim poljima.

Da li odlazi?

"Ništa ne garantujem i neću se kriti. U narednih nekoliko dana oglasiću se ponovo i tad ću reći sve navijačima koji su me oduvek podržavali", zaključio je Ronaldo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC