• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čanak pred Zvezdu: Si ne igra - to nije alibi

Autor mondo.rs

"Nema favorita, obe ekipe s pravom gaje nadu za finale", dodaje trener Partizana.

 KK Partizan pred derbi sa KK Crvena zvezda Nenad Čanak Si ne igra, ali to nije alibi Izvor: MN PRESS

Crno-beli su dobili poslednji derbi, gube 2:1 u međusobnim susretima ove sezone u svim takmičenja, a navode da protiv Crvene zvezde mts nema favorita.

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je na današnjoj konferenciji za medije pred "večiti" derbi u polufinalu Košarkaške lige Srbije protiv Zvezde (ponedeljak, 18.00 - TV Arena Sport) da su njegovi košarkaši svesni kvaliteta protivnika.

/SAVET IGRAČIMA PRED PARTIZAN: NE GLEDAJTE SEMAFOR/

"Dobro znamo kakav nas protivnik čeka. Zvezda je imala odličnu sezonu u Evroligi, prvo mesto u ABA. Reagovali su promenom trenera i to je ekipa koja, kao i mi, ima najviše ambicije. Nema favorita, obe ekipe s pravom gaje nadu za finale", naveo je Čanak.

Aleksandar Aranitović je trenirao u punom intenzitetu i biće u timu, dok Bandža Si, koji je doživeo tešku povredu u četvrtfinalu, po rečima Čanka "sigurno neće".

"To nam ne menja poziciju. Bilo bi lakše da je tu, ali ne želimo da pravimo alibi zbog njegovog izostanka. Lakše je sa njim, ali može da se igra i bez njega", rekao je Čanak.

Izvor: MN PRESS


"Uspešno smo završili četvrtfinalnu seriju i napravili dobar uvod. Daćemo sve od sebe da izgledamo i bolje nego tad. Zvezda je odličan protivnik, sa odličnom sezonom pre svega u Evroligi. Pred nama je najbolji mogući protivnik", rekao je Mihajlo Andrić.

Naveo je da gleda "kao hendikep" to što je njegova ekipa nije imala utakmicu mesec i po dana, dok Crvena zvezda misli da je hendikep to što je bila u ritmu: "Videćemo najkasnije u subotu ko je bio u prednosti", kazao je trener Partizana.

Čanak je rekao da nema promene u pristupu zbog toga što će se serija igrati na dve pobede i da je "jednostavno" prva utakmica najvažnija.

"Poslednja utakmica je igrana sredinom februara i to daje drugačiju draž narednoj. Veći broj utakmica dovodi do manje tenzije, ali motiv će biti na ekstra nivou kod jednih i kod drugih", rekao je Čanak.

Prenos susreta je na TV Arena Sport 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC