• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mitrogol": Ništa lepše od Srbije!

Autor mondo.rs

Srpski napadač Aleksandar Mitrović pun optimizma na početku priprema za Mundijal. "Nadam se da će se u Rusiji slušati 'Mitro's on fire'". O albumu sa sličicama: "Dobio sam sebe, bilo mi je bitno da popunim stranu gde smo mi".

 "Mitrogol": Ništa lepše od Srbije! Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Aleksandar Mitrović je sa velikim osmehom danas došao na pripreme reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi.

Kako i ne bi kad je pre dvao dana sa Fulamom obezbedio plasman u Premijer ligu. Istina, Fulam nije njegov tim, igrao je na pozajmici iz Njukasla, ali je golovima i zalaganjem nemerljivo doprineo ovom uspehu londonskog kluba. Zato i želi da ostane i nastavi da sarađuje sa Slavišom Jokanovićem.

Mitrović je danas bio glavna zvezda u Staroj Pazovi. Dobio je od stručnog štaba nekoliko dana da se odmori, ali on jedva čeka da se priključi ekipi.

"Dobio sam danas slobodan dan, sutra ću malo lakšim tempom i onda od četvrtka sve normalno. Odmoriću se. Spreman sam za Mundijal, uradio sam sve u Fulamu kako je i trebalo. Bogu hvala sad je reprezentacija prioritet i Mundijal", rekao je Mitrović mnogobrojnim novinarima. 

Kaže da je pred ekipom dovoljno vremena da koriguje neke stvari, da napreduje.

A pritisak... ?

"Uvek ima pritiska kad se igra za reprezentaciju, mada ga ja ne osećam. Lep je osećaj, zbog ovakvih stvari igramo fudbal, da predstavljamo reprezentaciju na najvećem takmičenju. Nema ništa lepše i biće sve veća euforija dok ne počne", rekao je Mitrović.

Upitan šta bi bilo "veliko" na SP, odgovorio je: "Za početak da se prođe grupa. To je prvi cilj".

ALBUM SA SLIČICAMA

Mitrović je i ranije prikupljao sličice za albume za svetska i evropska prvenstva. "Stigao sam samo dve tri strane da popunim, više su deca popunjavala nego ja. Dobio sam sebe, našu reprezentaciju sam popunio, ostalo mi nije bilo bitno".

Zanimljivo, osmorica igrača iz sadašnjeg tima "orlova" igrali su i na svetskom i na evropskom prvenstvu kao omladinci.

"To je super i njima će značiti i meni. Biće motiv i to što mi nastavljamo tradiciju učešća na svetskim prvenstvima", rekao je Mitrović, dodajući da mu nije važno koliko će golova dati.

"Ako ekipa igra dobro i ja ću davati golove. Rezultat je najbitniji".

Na pitanje da li ćemo i u Rusiji slušati pesmicu navijača Njukasla i Fulama posvećenu njemu -    "Mitro's on fire?", Mitrović je uz osmeh odgovorio: "Nadam se".

Ponosni Mitrović: Od umora ne osećam noge

Trener Fulama Slaviša Jokanović je vrato Mitrovića "u život".

"Pozdravili smo se, čućemo se u nardnom periodu, nismo konkretno pričal (o budućnosti u Fulamu)i. Ne bih sad o tome, već o reprezentaciji. Na to hoću da budem fokusiran. Da napravimo nešto veliko, a posle toga da malo odmorim glavu. Ima ljudi koji brinu o mojoj karijeri", kaže Mitrović.

Na konstataciju novinara da je igrom i golovima zapušio usta kritičarima, Mitrović je rekao: "Nadam se da jesam. Ne dotiču me ni pohvale ni kritike, uvek će ih biti. Ja dajem maksimun. A svako ima pravo na mišljenje"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC