Muškarci ovome ne mogu da odole

Autor:

Kažu da je ovo najprivlačnije na ženama.

Izgled može da privuče muškarca, ali to nije ono što zadržava. Muškarci različitih godina navešće vam različite stvari koje su im važne i privlačne kod žena, ali od većine njih ćete čuti i jednu stvar koja se ponavlja. Saglasni su da je najseksepilnija osobina koju žena može da ima - nezavisnost.

Nezavisne žene su stabilne, samouverene i igraju po sopstvenim pravilima. Nije im potreban niko da im potvrdi da su sjajne. Zato, kada je reč o vezama, nisu previše zahtevne jer su zauzete i znaju kako da sebi ispune vreme. One znaju šta žele, šta mogu da pruže drugima i imaju dovoljno samopouzdanja da same napreduju.

"Kada je žena nezavisna, to mi pokazuje da joj nisam potreban", kaže 27-godišnji Džejkob.

"Nezavisnost je privlačna jer to znači da žena ima svoje stavove i interesovanja izvan naše veze, a to znači da ima dublju ličnost, da nije površan i da je interesantna osoba", kaže Sem (26).

"Da bi bila nezavisna, žena mora da ima nekoliko drugih kvaliteta. Moraš barem donekle da imaš hladnu glavu, intelekt, samopouzdanje", kaže Markus (27).

Sani (49) kaže da su ovakve žene privlačne i zbog toga što one kreiraju stazu koju drugi slede.

Sa druge strane, muškarcima je najneprivlačnije kada je žena zahtevna. Kažu da ih veoma odbijaju devojke koje ne znaju kako da funkcionišu bez dečka. Bilo da stalno žele da razgovaraju, ne žele da provode vreme sa svojim prijateljima ili ih nervira kada njihov partner provodi vreme sa svojim prijateljima, niko ne želi takvu devojku.

Ako se vi ovako ponašate, bilo bi dobro da prestanete. Morate da naučite da uživate kada ste sami, a zauzvrat vam neće trebati muškarac da biste se osećali potpuno.

Ipak, imajte na umu da postoji razlika između nezavisne žene i one koja glumi da je neosvojiva. Ovo drugo u nekom trenutku većini muškaraca dosadi, kada shvate da ta "jurnjava" i zabava nigde ne vode. Nezavisnost je karakteristika, ne igrica. Muškarci cene taj kvalitet kod partnerki jer znaju da je takva žena dobra "u timu" i da ne moraju da je "vuku" kroz život.

Tagovi:

Ostale vijesti