• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novica o ostanku: Prvo na odmor, vruća je glava...

Autor mondo.rs

"Nisam igrao na nivou na kojem sam morao. Sada bih da se posvetim porodici, pa ćemo videti", poruka je kapitena crno-belih.

 Novica o ostanku: Prvo na odmor, vruća je glava... Izvor: MN PRESS

Novica Veličković "vukao" je Partizan u drugoj utakmici polufinala, proveo na terenu 33 od ukupno 40 minuta, ali nije uspeo da sa saigračima izbori "majstoricu".

Crvena zvezda mts pobedila je i u drugom superligaškom derbiju i ušla u finale, dok su crno-beli završili sezonu porazom pred svojim navijačima, među kojima je bio i Bogdan Bogdanović.

Posle utakmice, Veličković je rekao da nije lako okončati učešće u polufinalu.

"... Posebno jer je u pitanju 'večiti derbi'. Gajili smo nade i ambicije, ali jednostavno nismo izdržali. Kada smo poveli devet razlike napravili smo gluposti. Ja nisam igrao na nivou na kojem sam morao, posebno u prvom poluvremenu, kada nisam povukao ekipu kako je trebalo. Iza nas je jako teška sezona. Idemo korak po korak pa da se Partizan vrati na mesto na kojem bi trebalo da bude".

Šta je presudilo derbi?

"Mislim da je (odlučilo) par ubačenih šuteva koji su bili na kraju, posebno pri nerešenom rezultatu… Takođe i naše greške, na dobroj razlici da smo samo izdržali njihove udare, mislim da bismo priveli utakmicu kraju lakše. Ovako smo završili loše po nas".

Odsustvo Vanje Marinkovića i Bandže Sija bilo je upadljivo u važnim periodima utakmice...

"Doživeli smo i povrede dvojice važnih igrača. Bandža se odlično uklopio, a Vanja zna šta je Partizan i šta su ove utakmice. Mi smo igrali za njih da dobijemo i da nam se priključe u subotu. Mnogo su nam falili, na treniingu i na utakmici. To su za Partizan, ipak, dvojica startnih igrača".

Da li će Novica ostati u Partizanu i na leto započeti još jednu sezonu u ulozi lidera crno-belih?

"Malo ću da se posvetim svojoj porodici i da vidim šta ću i kako ću. Imam 32 godine, trudim se da održavam telo, vuče me lopta, želja za svim tim, za nadmetanjem, posebno za igranjem u Partizanu. Za mene je ovo privilegija, posebno jer sam kapiten. Mnogo mi je sada vruća glava, sada samo hoću da se odmorim", dodao je Veličković.

Posle utakmice, po običaju, Novica je dobio poseban pozdrav navijača.





Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC