Fudbalska arena na banjalučkoj Aquani od 14. juna

Autor:

Sportsko zabavno ljeto Fudbalske arene u preuređenom kompleksu sportskih terena vodenog parka Aquana u Banjaluci svečano će biti otvoreno 14. juna

0
A- A A+
brodarac, mančester junajted, uefa mladi, lopta, liga šampiona Foto: MONDO/Stefan Stojanović

U četvrtak, 14. juna svi ćemo zajedno pratiti svečano otvaranje Svjetskog prvenstva u fudbalu i utakmicu domaćina reprezentacije Rusije, a potom slijedi zagrijavanje za još jedan spektakl koji je rezervisan za 20 časova istog dana i nastup najboljeg cover benda na ovim prostorima, fenomenalnih The Babe Barbarella, navode iz Aquane.

Fudbalska arena, na prostoru kapaciteta od gotovo 1.000 posjetilaca, sa barom i restoranom, malim fudbalskim terenima sa tribinama i natkrivenim prostorom za praćenje fudbalskih utakmica uz veliki led ekran, od 14. juna donosi sadržaje predstojećeg Svjetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji.

U predstojećem 30-odnevnom druženju posjetoce očekuju bogati dnevni sadržaje poput sportskih turnira za rekreativce svih starosnih kategorija u fudbalu, stolnom fudbalu i ‘živim čovicama’, turnira u Sony Play Station 4, atletskih igara i drugih sadržaja koji će ovaj prostor pretvoriti u jedinstvenu zonu zabave za ljubitelje sporta i fudbala svih uzrasta i različitih generacija.

Prijave na pomenutue turnire počinju već od prvog dana Fudbalske arene, a više informacija možete pronaći na nalozima Fudbalske arene na društvenim mrežama.

Ostale vijesti