Blaža i Kljunovi na motoskupu u Banjaluci!

Autor:

Četvrti Međunarodni motoskup MK Istok Banja Luka održaće se od 27. do 29. jula 2018. godine na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a evo koji izvođači će nastupiti prvog dana ove dvodnevne manifestacije.

0
A- A A+

Regionalna muzička senzacija ’Prljavi inspektor Balaža i Kljunovi’ uz banjalučki sastav Lady D nastupiće prve večeri dvodnevnog, četvrtog po redu, Međunarodnog motoskupa kojeg organizuje banjalučki moto klub Istok.

U susret rođendanu kluba, od 27. do 29. jula, na banjalučkoj tvrđavi Kastel sve posjetioce očekuje pravi bajkerski spektal uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona.

Famozni Prljavi Inspektor Blaža sa svojim bendom Kljunovi u Banja Luku dolazi nakon nekoliko godina i sprema najenergičniji nastup do sada!Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi su do sada, izdali 3 studijska albuma, 3 albuma sa živih nastupa i nekoliko singlova. Posljednje izdanje je objavljeno 2007. godine, i na njemu se nalaze najveći hitovi koji su snimljeni uživo, jer 'ono što je uživo daleko je vjerodostojnije od onog što se radi u studiju' - što je i svojevrsna parola ove fantastične muzičke ekipe koja na regionalnoj sceni praši rock'n'roll već dugi niz godina!

Lady D jedan je od najkvalitetnijih cover bendova na ovim prostorima čija nevjerovatna energija i istančan ukus kod izbora kompozicija i najzahtjevnije slušaoce ostave bez teksta. Obilježavaju svojim nastupima jedan period rock’n’roll i blues zvuka u gradu na Vrbasu  i svakako će rezdrmati i najuspavanije ovog ljeta na tvrđavi Kastel.

Sudeći po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK Istok, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu sa velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći motoskup predstavljati jedan od najmasovnijih događaja ovog ljeta, a u sklopu ove manifestacije predstaviće se se i naši partneri ali i sponzori koji pripremaju mnogobrojna iznenađenja za sve posjetioce 4. Međunarodnog motoskupa MK Istok Banja Luka!

Ostale vijesti