Na OK festu "afteramo" uz...

Autor:

...Sergeja Trifunovića, Gileta, Remi, Vukašina...

0
A- A A+

Ni ove godine neće nedostajati zabave do ranih jutarnjih sati na petom po redu Nektar OK Festu.

Za to će se 6., 7. i 8. jula u Nacionalnom parku Sutjeska pobrinuti fenomenalni muzičari, ali i umjetnici iz druge branše, koji će u ulozi DJ-eva zajedno sa publikom dočekati najljepše zore na Tjentištu. Program OK After Party dovešće i ovoga puta u samo srce festivalskog kampa mnogo dobre energije, te pozitivnih misli i vibracija, a za to će se pobrinuti

Vukašin – Irie FM nekadašnji član bendaEyesburn-u koji je sopstvenu muzičku priču izgradio u okviru benda Irie FM koji je 2012. godine proglašen za najbolji rege bend u Evropi. Godine 2016. njihov veliki hit “Kliziš” bend je “odmakao” od rege zvuka i odveo ih u jednu novu dimenziju koja im je osigurala novu publiku i nove pozitivne reakcije.

Sergej Trifunović jedan je od najpoznatijih glumaca u regionu iza kojeg je zavidna glumačka karijera i veliki broj filmskih i pozorišnih ostvarenja. Muzičke vode nisu mu nepoznanica, jer iza njega je veliki broj nastupa sa njegovim bendom, kao i sa bendom „Užička republika“ i drugima, a beogradska muzička scena već neko vrijeme oduševljava se njegovim nastupima u ulozi dj-a koji vrlo uspješno uspjeva da spoji punk, Karminu Buranu i Đorđa Marijanovića. 

Gile frontmen legendarnog Električnog orgazma, koji rock scenom ovih prostora uspješno vlada već skoro 40 godina. Karijeru je započeo kao pripadnik beogradske novotalasne scene, a njegovo ime bilo je i danas je sinonim za sve što nosi život rok muzičara. Na Tjentištu ćemo imati priliku da uživamo u njegovoj selekciji soul, funk, rock, disco i reggae muzike

Mirela Priselac Remi (Elemental) pjevačica, tekstopisac, kompozitor i prevodilac. Remi je publici poznata kao članica hrvatske hip-hop grupe Elemental, koja postoji od 1998. godine. Ona je dio urbane regionalne muzičke scene, sarađivala je sa mnogobrojnim muzičarima i umjetnicima, a zajedno sa grupom Elemental nastupala je na najvećim festivalima i događajima. Na Tjentištu ćemo 08. jula po drugi put imati priliku da uživamo u njenom nastupu sa bendom na Jägermeister main stage-u, a potom i na OK After Party u OK kampu u ulozi DJ-a.

Ostale vijesti