MONDO otkriva gdje je ELEMENT afterparty! (VIDEO)

Novi festival koji se u Banjaluci održava po prvi put 9. juna na tvrđavi Kastel, Element, imaće i zvanični afterparty, za najizdržljivije i najentuzijastičnije posjetioce.

0
A- A A+

Možda već znate da će na afterpartiju nastupiti Ivan Z, DJ Freak, Mirko C i Stef i gosti iznenađenja,  a ova „žurka poslije žurke“ održaće se u Kampu Vrbas.

„Cilj nam je da napravimo cjelodnevnu nezaboravnu žurku pored Vrbasa o kojoj ćete pričati godinama. Kamp Vrbas važi za savršeno mjesto nadomak Banjaluke, tačnije u Rekavicama, a da ne biste razmišljali o tome kako od Kastela do Kampa Vrbas, potrudili smo se i organizovali autobuski prevoz“, kažu organizatori.

Odmah po završetku događaja, potražite ispredKastela „Tuborg Music Bus“ koji će vas odvesti na after.

Očekuje vas sjajna muzika, posebna iznenađenja sponzora, maštoviti kokteli i mnogo plesa...

Ulaznice po cijeni od 10 KM će biti dostupne na ulazu u autobus, a ona vam obezbjeđuje ulazak na after i povratnu autobusku kartu.

Za one koji imaju drugi prevoz ili se dovezu sa Patrol taksijem, ulaz na after i dnevnu žurku je 5KM, a ulaznice mogu kupiti na samom ulazu na dogadjaj.

VAŽNA napomena jeste da je kupovina ulaznica za afeterparty moguća isključivo uz posjedovanje ulaznice za žurku na Kastelu!

Raspored vožnje „Tuborg Music Bus-a“ je sljedeći: Prvi je odmah po završetku žurke, a drugi u 11:30 (od Kastela prema kampu Vrbas. Od kampa Vrbas prema Kastelu je u 12, odnosno 18 časova.

Podsjetimo, na prvom događaju, 9. juna, nastupaju Nakadia, Nusha, kao i domaće zvijezde Siniša Tamamović, Woodie, Robert S, Radujković.

Ulaznice po cijeni od 10 KM možete obezbjediti putem online servisa kupikartu.ba, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima. Karte u Banjaluci možete kupiti i na Trgu Krajine, kao i u barovima Žiža, Kadar, Tri paprike i Pauza.

Vidimo se 9. juna na Kastelu! Više informacija čeka vas OVDJE.

Ostale vijesti