Dječija TV – srećni mališani i bezbrižni roditelji

Autor:

Vaši mališani sigurno vole jedan dio dana provesti i ispred TV ekrana. Kako biste u tim trenucima bili što bezbrižniji, m:tel je kreirao posebno TV okruženje namijenjeno djeci.

0
A- A A+
m:tel, mama i ćerka, TV Foto: m:tel

Posebno odabrani sadržaji primjereni uzrastu vaše djece, ograničeno vrijeme koje želite da vaši najmlađi članovi porodice provode ispred TV ekrana i poseban PIN kod za ulazak, odnosno izlazak iz posebno kreiranog dječijeg TV okruženja, razlog su da već  danas isprobate Dječiju TV.

Ove sedmice za vas iz bogatog programa za najmlađe izdvajamo sadržaje dječijeg kanala Cartoon Network.

Najmlađima i onima koji se tako osjećaju, ovaj kanal donosi 24 sata akcije upotpunjene zabavom i smijehom. Gledajući Cartoon Network upoznaćete brojne likove kao što su Robotboy i Dexter and Dee Dee, koji će vas I vaše mališane svojim šalama i nezgodama nasmijati do suza. 

Korišćenje Dječije TV je potpuno besplatno i što je najbitnije, veoma je jednostavno. Aktivaciju možete izvršiti odlaskom u glavni meni (TV sekcija) – Dječija TV ili jednostavno klikom na OK dugme. Nakon prvog pokretanja, sva ostala podešavanja aplikacije se mogu vršiti u glavnom meniju u sekciji “Podešavanja” -> “Dječija TV podešavanja”.

Detaljna uputstva možete saznati i putem m:tel korisničkog centra na broj 0800 50 000 ili klikom na plavo dugme vašeg daljinskog upravljača.

Tagovi:

Ostale vijesti