"Bio si moja ljubav"

Autor:

Italijanska glumica se tužnom porukom oglasila na Instagramu nakon tragičnog odlaska slavnog kuvara i njene velike ljubavi.

Nakon razvoda od Otavije Busije pre dve godine, Entoni Burdejn je uplovio u vezu sa italijanskom glumicom Azijom Argente 2017.

On joj je bio velika podrška kada je javno optužila Harvija Vajnstina da ju je silovao.

"Ponosan sam što te poznajem. Uradila si najtežu stvar na svetu", rekao joj je tada Burdejn.

Bili su u velikoj ljubavi, a Azija kaže da se poslednjih dana Entonijevog života uopšte nije naslućivao tragičan završetak.

Ona je na svom Instagramu ostavila poruku.

"Entoni je dao celog sebe u svemu što je radio. Njegov briljantan i neustrašivi duh dotakao je i inspirisao mnoge, a njegova velikodušnost nije znala za granice. Bio je moja ljubav, moja stena, moj zaštitnik. Slomljena sam u potpunosti. Moje misli su uz njegovu porodicu. Molim vas da poštujete njihovu i moju privatnost.

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

U komentarima ispod njenog posta, mogu se pročitati i ružne stvari, poput onih da ga je Azija oterala u smrt, jer je nekoliko dana pre toga navodno raskinula vezu.

Entoni je sam bio u Francuskoj gde je snimao emisiju, dok je Azija bila u Rimu provodeći vreme sa Hugom Klementom, francuskim reporterom.

Postoje fotografije na kojima ga Azija grli i drži za ruku. I te fotografije su povučene sa Interneta, jer je Burdejn izvršio samoubistvo.

Azija i Entoni su se poslednji put na nekom javnom događaju zajedno pojavili u aprilu.

Ostale vijesti