• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinković i Gos se oprostili od Partizana?

Autor mondo.rs

"Bila je čast da ove sezone nosim crno-belo!", poručio je najbolji igrač Partizana ove sezone.

 Marinković i Gos se oprostili od Partizana? Izvor: MN PRESS

Oproštaj na Instagramu?

Košarkaši Partizana Vanja Marinković (21, 198 cm) i Najdžel Vilijams-Gos (23, 191 cm) oglasili su se ove večeri, gotovo istovremeno, putem društvenih mreža i navijačima praktično poručili da napuštaju redove crno-belih.

Marinković, koji je za Partizan debitovao 2013. kod Duška Vujoševića, je na svom nalogu napisao "Do sledećeg puta", uz fotografije u dresu kluba čije je boje nosio prethodnih pet godina, pa to znači da definitivno neće produžiti ugovor i napustiće Humsku kao slobodan igrač.

Kada je u pitanju Vilijams-Gos, koji je bio i najbolji igrač Partizana minule sezone, on ima ugovor na još godinu dana, pa će u slučaju definitivno rastanka crno-beli računati i na obeštećenje.

"Sutra se vraćam u Sjedinjene Američke Države, ali ne mogu da odem bez poruke zahvalnosti klubu, mojim saigračima i navijačima na godini koju nikada neću zaboraviti. Nisam mogao da tražim bolje mesto za početak moje profesionalne karijere nego ovde u Beogradu! Još uvek nisam doneo odluku o tome kakva će biti moja budućnost, ali znam da će Partizan biti zauvek sa mnom bez obzira na sve. Bila je čast da ove sezone nosim crno-belo!", napisao je Gos uz poruku:

"Hvala, Grobari!".


Odlični "plej" je stigao letos u Partizan nakon što nije dobio šansu u NBA, pa je u ABA ligi prosečno beležio 16,9 poen i 7 asistencija po meču. Već tokom sezone bilo je interesovanja klubova iz inostranstva, ali ga je Partizan ipak zadržao u svojim redovima.

Marinković, koji klub napušta sa po jednim trofejom KLS-a i Kupa Radivoja Koraća, odigrao je svoju najbolju košgetersku sezonu u ABA ligi gde je prosečno beležio 11,3 poena po meču.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC