Vulin o protestu vozača: Organizatori, javite se!

Autor:

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin pozvao je danas organizatore protesta zbog cene goriva da se ne kriju iza vozača, jer bi sa njima razgovarao ministar finansija, ukoliko bi znao ko su.

0
A- A A+Vulin je gostujući na televiziji Pink kazao da odluka da li će akcize na gorivo biti smanjene zavisi od cena na svetskom tržištu i od Vlade Srbije, odnosno ministra finansija.

"Imate ministra finansija i neko će razgovarati sa njim, ali je pitanje ko, jer se ne zna ko organizuje protest",rekao je Vulin.

Vulin je rekao da Vlada Srbije ne zna kako da ispuni zahteve, jer ne zna koji su zahtevi i ne zna sa kim se pregovara.

"Kako ćemo znati da smo ispunili vaše zahteve ako se ne zna sa kim se progovara, ko su zastupnici. Zvanično neko organizuje protest. Vi imate proteste, ali oni koji se kriju iza protesta moraju da snose odgovornost za to što rade", kazao je on.

Šta kaže Vučić o protestima zbog cene goriva


On je još jednom pozvao organizatore da izađu javno i iznesu zahteve.

Vozači već tri dana organizuju protest u Beogradu, Novom Sadu, Šapcu, Valjevu, Novom Pazaru, Nišu, Kragujevcu, Batočini i drugim mestima.


Protest je organizovan putem društvenih mreža jer je cena goriva u Srbiji od početka godina porasla za skoro devet dinara po litru, a dizela za više od 11 dinara.


Ostale vijesti