Oh, zašto si komentarisala...

Autor:

Pevačici zasmetao stajling Jelene Karleuše, ova, naravno, odgovorila.

Oh, zašto si komentarisala... Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Pevačica Jelena Karleuša je u poslednjoj emisiji muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ponela korset napravljen u obliku penisa.

Svi su videli kako izgleda kada prišiješ kristalnu aplikaciju muškog polnog organa, možda i komentarisali poput Zorice Brunclik, ali sigurno nisu nadrljali kao ona kada je Karleuša pročitala komentar.

"Nedelja ujutru, gledam divnu emisiju koju prekida reklama za Zvezde Granda i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa penisom na grudima ocenjuje kandidate (među kojima ima i maloletnih). Zgrožena sam", napisala je Brunclikova na društvenim mrežama.

zorica brunclik Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Onda se desilo ono što se uvek desi... Jelena je odgovorila:

"Zorice, Vi kao gospođa posebno gadljiva na penis imate pravo tako da reagujete. Poznati ste kao neko ko mrzi penis, zar ne? Možda sam i ja mišljenja da su Vaša kosa i pojava svojevrstan penis, ali sam oduvek poštovala Vašu posebnost i hrabrost, i oduvek su mi smetali oni koji Vas nazivaju 'od svakog muža po jedno dete'. Sram i bilo. Što se mene tiče, od srca Vam želim da penis ne vidite nikad više u životu. Što ste morali - morali ste".

Ostale vijesti