Beograd: Policija uklonila vozila na Gazeli

Autor:

Most Gazela u Beogradu nakratko jutros je bio blokiran u pravcu ka aerodromu dok policija nije uklonila osam vozila koja su blokirala prolaz ostalima u toj traci.

Saobraćaj je danas bio obustavljen na nekoliko putnih pravaca u Srbiji zbog cene goriva i sada je normalizovan, dok blokada na nekim putnim pravcima još uvek traje.

Saobraćaj je bio obustavljen na Zrenjaninskom putu, skretanje ka Borči, na deonici Bela Crkva - Kovin na izlazu iz Bele Crkve, Kragujevac - Kraljevo, u mestu Gruža i Mali Zvornik - Rogačica, u Ljuboviji, a u međuvremenu je normalizovan.

Saobraćaj je još uvek blokiran na raskrsnici (Rumska malta) Sremska Mitrovica - Šabac, Sremska Mitrovica - Drenovac, na pružnom prelazu - Lička rampa (samo drumski saobraćaj), Smederevo - Kovin, Ruma - Šabac, most kod Šapca, navodi se u saopštenju JP "Putevi Srbije".

Saobraćaj je ovog jutra bio blokiran i u Novom Sadu, kod Futoške pijace. I poljoprivrednici na traktorima pridružili su se jutros protestima protiv visoke cene goriva u nekoliko mesta u Vojvodini, u opštinama u Banatu, Staroj Pazovi, Malom Crniću i još oko 15 mesta.

Vozači u BiH neće odustati - i danas blokade

Ostale vijesti