"Efikasna" akcija policije u Trebinju

Autor:

Pripadnici Policijske uprave Trebinje priveli su dva lica iz ovog grada koja su, u predizbornoj kampanji 2016. godini, prijetila tadašnjem kandidatu za gradonačelnika Luki Petroviću i narodnom poslaniku Iliji Tamindžiji.

0
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović


Načelnik Policijske uprave Trebinje Žarko Laketa pojasnio je da je riječ o licima čiji su inicijali G.A. (36) i B.M. (23), koja su, nakon privođenja, u potpunosti priznala izvršenje ovog djela.

Policija je protiv ovih lica dostavila izvještaj nadležnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu "ugrožavanje sigurnosti".

Laketa je podsjetio da su Petrović i Tamindžija tada prijavili prijetnje, te da je PU Trebinje zajedno sa Upravom kriminalističke policije - Jedinicom za visoko tehnološki kriminalitet nastavili rad po predmetu.

"Ova uprava zajedno sa MUP-om Republike Srpske ima kapacitet i mogućnost da rješava ovakva krivična djela koja su posljednje vrijeme znatno prisutna",istakao je Laketa.

Ostale vijesti