Prozivao je Ruse, a sad... (VIDEO)

Autor:

Robi Vilijams će pevati u četvrtak na svečanosti otvaranja Svetskog prvenstva u Rusiji što je za njega "ostvarenje dečijih snova", ali i iznenađenje nakon što je bio nepoželjan u ovoj zemlji...

0
A- A A+

Britanski pevač i veliki fan fudbala, Robi Vilijams jako je "srećan i nestrpljiv što se vraća u Rusiju gde će imati taj jedinstveni nastup".

"Radio sam dosta stvari u karijeri, ali otvoriti Svetsko prvenstvo u fudbalu pred 80.000 navijača na fudbalskom stadionu i za milione gledaoca širom sveta je ostvarenje dečijih snova", rekao je pevač čiji su najpoznatiji hitovi "Angels", "She's the One" i "It's Only Us", i dodao da obećava "nezaboravni spektakl".

Vest da je Robi muzičar koji je dobio čast da otvori Svetsko prvenstvo je mnoge iznenadila, s obzirom na to da se smatralo da je od 2016. godine kada je objavio singl "Party like a Russian", postao tamo nepoželjan (pričalo se čak da mu je zabranjen ulazak u Rusiju).

Robi u spotu za taj singl glumi oligarha koji finansijski uništava svoju zemlju, bahato se provodi i gradi sopstvenu svemirsku stanicu. Rusi su, očekivano, pobesneli, jer spot očigledno proziva Vladimira Putina.

Međutim, izgleda da su Rusi odlučili da mu oproste ovaj "ispad" i velikodušno ga prime u svoju zemlju.

Izvor: YouTube/Robbie Williams

Vilijamsa će na otvaranju pratiti ruska sopranistkinja Aida Garifulina, "jedan od najmlađih i najhvaljenijih glasova u Rusiji" kao predstavnica zemlje domaćina, dodaje FIFA u svom saopštenju.

Na svečanosti otvaranja, koje će se održati pola sata pre početka prve utakmice između Rusije i Saudijske Arabije u 17 časova, biće i bivša brazilska zvezda - Ronaldo.

"Prva utakmica je uvek simbolična. To je trenutak u kojem shvatite da je ono što ste - bilo da ste navijač ili igrač - čekali četiri godine konačno stiglo", istakao je Ronaldo koji je s Brazilom dva puta bio svetski prvak (1994. i 2002.).

Ostale vijesti