• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golden Stejt se tek sprema da vlada

Autor mondo.rs

NBA šampion ambiciozno dočekuje u leto, sa željom da tim učini zaista nepobedivim.

Da li bi u finalu Golden Stejta i Klivlenda nešto bilo drugačije da se Džordž Hil nije "odsekao" od straha u finišu prve utakmice serije, da Džej-Ar Smit nije zaboravio koji je rezultat, a da je Tajron Lu zatražio tajm-aut?

Prema svemu viđenom - teško.

Ekipa Lebrona Džejmsa možda bi "otkinula" braniocu titule jednu ili čak i dve pobede, ali se čini da Golden Stejtu i dalje nema ravnog. A, u "Orakl areni" se tek spremaju da vladaju.

Prema pisanju portala "Atletik", Golden Stejt želi da ovog leta dovede jednog od najboljih NBA centara Entonija Dejvisa.

Rukovodstvo Voriorsa navodno razmatra načine na koji bi mogla da dovede bivšeg studenta Kentakija, koji bi sledeće sezone trebalo da u Nju Orleansu zaradi 25,4 miliona dolara.

Dejvis (25 godina) je u takmičarskoj 2017/18 prosečno postizao po 28,1 poen, uz 11,1 skok po meču. Svih šest NBA sezona proveo je u Nju Orleansu.

U ovom trenutku, njegova selidba u Kaliforniju ne bi mogla da bude izvedena bez odlazaka nekoliko važnih igrača, poput Kleja Tompsona (manje verovatno) ili Drejmonda Grina, koji bi u svakom slučaju trpeo ako bi Dejvis došao.

A, trpeli bi i ostali timovi, koji bi ostali sa još manje šansi da "skinu" ekipu Stiva Kera sa trona i u narednim godinama.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC